Brooke Burton pamačiusi šį šunelį pas savo giminaičius netruko susivokti, kad taksui reikia pagalbos. Po griežtos dienos ir reguliarių mankštų Dennis sugebėjo sumesti net 80 proc. savo kūno svorio.

„Dennis sirgo depresija, ši liga užgožė visą jo asmenybę. Iškart į jį pažiūrėjus galėjai suprasti, kad jis nesijaučia gerai, jam didelis kūno svoris kėlė daug nepatogumų. Kai aš jį pasiėmiau globoti, tik po gero mėnesio įgavau jo pasitikėjimą, kad sudariusi jam griežtą dietą noriu tik gero“, - pasakojo naujoji šunelio globėja.

Pamatę, kiek taksiukas numetė svorio, žmonės stebėjosi, kad įvyko stebuklas, tačiau B. Burton teigė, kad nieko ypatingo nenuveikė, o tiesiog suderino šuns mitybą ir įvedė reguliarią pasivaikščiojimų rutiną.
Taip atrodė taksiukas, kuris pietums valgė picas ir mėsainius

„Žmonės kalba, kad esu didvyrė, tačiau aš taip nemanau, tai, ką padariau, padarytų bet kuris normalus žmogus, kuriam rūpi gyvūnų gerovė. Gyvūnai nenusipelnė, kad su jais būtų elgiamasi taip, kaip pasielgė ankstesni šeimininkai, šunį šerdami jam nepritaikytu, netinkamu maistu“, - sakė moteris.