Zoologijos sodo prižiūrėtojai tikina, kad nors kai kuriems gyvūnams prireikia nemažai laiko ir pastangų, kol atsidaro savo dovanėles, žvėreliams tai yra tarsi žaidimas ir jiems būtina tam tikra veikla. Pavyzdžiui, vandeninė agama maitinasi gyvais tarakonais, todėl jiems reikia juos pagauti prieš suvalgant.

Kamerūno ožiams buvo patiekta eglutė su įvairiomis daržovėmis. Prižiūrėtojai juokauja, kad norima įtikti mažiesiems ožiukams, nes artėja Naujieji ožkos metai, todėl, kad metai būtų sėkmingi reikia, kad ožkos būtų patenkintos. Kamerūno ožiai suvalgys tiek daržoves, tiek ir pačią eglę, kadangi eglišakiuose yra maistingų medžiagų.

Anubiams buvo padėtos keturios didelės spalvingos dėžės su daržovėmis ir vaisiais. Zoologijos sode papuošta kalėdinė eglutė. Taip pat stengiamasi papuošti daugelį sodo voljerų.

Kamerūno ožkos dar yra žinomos kaip Kamerūno dvarfai. Jos populiarios šou pasirodymams, dresūrai, gyvūnų terapijai arba kaip naminiai gyvūnėliai. Tačiau gali būti melžiamos arba auginamos mėsai. Kadangi jos yra mažos, tai mažai suėda pašaro ir gali gyventi mažose gardeliuose, neužimdamos daug vietos. Dėl to jos tapo labai populiarios kaimo turizmo sodybose bei pramoginėse fermose. Ožkyčių gimtinė – Vakarų Afrikos Kamerūno slėnis. Vėliau iš Afrikos buvo importuotos į Europos zoologijos sodus ir auginamos kaip egzotiški gyvūnai. Šiuo metu jie vis populiarėja tarp naminių dekoratyvinių gyvūnėlių. Vidutiniškai gyvena iki 20 metų. Poruojasi spalio arba lapkričio mėnesiais. Nėštumas trunka nuo 135 iki 160 dienų. Vadoje paprastai būna 1 arba 2 ožiukai. Socialinis elgesys: gyvena bandomis, kurias sudaro ožys ir iki 30 ožkų.

Zoologijos sode gyvenančios agamos priklauso driežų pobūrio šeimai. Jas nuo iguanų galima atskirti pagal dantis - agamų dantys statmenai priaugę prie žandikaulių ir iškritę nebeatauga. Jos gali keisti spalvą, tačiau lėčiau nei chameleonai. Šeimoje daugiau kaip 300 rūšių. Gyvena Afrikoje, Azijoje ir Australazijoje.