Festivalio organizatoriai buvo principingi – visi patiekalai ar gėrimai festivalio teritorijoje neturintiems savų indų kainavo 1 litu brangiau.

Vegetariškos kavinės atstovė teigė, jog savo indus šiandien atsinešė maždaug trečdalis klientų. Tačiau mergina pridūrė, kad anksčiau valgytojų, mėginančių sumažinti po pietų liekančių atliekų kiekį buvo vos vienas kitas. 

Prieš spalvingą sceną natūralios pievos „amfiteatre“ matėsi ir tokių festivaliautojų, kurie mėgavosi alumi iš pačių atsineštų stiklinių bokalų.

Į sodybos kiemą šalia margo suknelių, rankinių, aksesuarų turgelio kartais išgriūdavo pirtininkai. Lietuviškos pirties bičiulių draugijos atstovai buvo pasirengę visiems norintiems pademonstruoti lietuviškos pirties privalumus.

O turgelyje vieni už savo nebenaudojamą turtą prašė 20-30 litų, kiti patikusį daiktą tiesiog dovanodavo.
GRYNAS.lt reporterė renginyje „uždirbo“ naują sijoną.

Dalis festivalio lankytojų pasinaudojo proga spalvingai išsimarginti veidus.

Lankytojai į renginį plūdo pro senais diskais puoštą arką, prie kurios iš jų buvo paprašoma paaukoti 15 litų.
Tai – bene pigiausias šios vasaros festivalio bilietas. Vis tik aplink nesimatė nei apsauginių, nei tvorų, tokių įprastų masiniams renginiams. Kiekvienas čia galėjo atsinešti ne tik savo indus, tačiau ir savo maistą bei gėrimus. 

Per rugių lauką ar palei kaimyno tvorą vedančiu taku į renginį nesunkiai buvo įmanoma įsmukti ir nemokamai. Vis tik daugelis, įėję pro vieną ar kitą pusę, nukeliaudavo iki iėjimo susimokėti ir tokiu būdu padėkoti jaukaus ir džiaugsmingos nuotaikos kupino renginio organizatoriams.

Ne vienas apžiūrėjo Mainų pievos kampą, kuriame galėjo už dyką pasiimti senų kasečių, vaikiškų drabužių ir batų, aksesuarų.

Tokioje pat margoje scenoje koncertavo grupės „Kūjeliai“, „Sen Svaja“, „Elle G“, „Garbanotas bosistas“ ir kiti kolektyvai.