Šį savaitgalį Zaraso saloje jau dešimtus metus iš eilės praūžė muzikos festivalis „Galapagai-Roko naktys“. Jame dalyvavo ne tik roko muzikantai ir įvairių pramogų organizatoriai, tačiau ir Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyrius. Šiais metais, švenčiant brandų festivalio jubiliejų, LGGD komanda pasiūlė dar daugiau pramogų ne tik keturkojams, bet ir jų šeimininkams bei visiems aktyviems festivalio dalyviams. 

„Beglobio lenktynės“ dėl karšto oro nebuvo tokios gausios, kaip ankščiau, tačiau emocijų netrūko. Dalyviai kovojo iki paskutinio centimetro, nes prizai buvo verti kiekvieno prakaito lašo. Suskirstyti į didžiųjų ir mažųjų pogrupius, dalyviai pasidalijo vertingus rėmėjų įsteigtus prizus.

Sveikiname didžiųjų pogrupio nugalėtojus Aleksą su Deira, taip pat vicečempionus Martyną su Tama bei trečios vietos laimėtojas Eveliną su Brukne. Beje apie šias dėmėtąsias – nuolatines festivalių dalyves - GRYNAS.lt jau yra rašęs.

Mažųjų pogrupio nugalėtojai: pirmoje vietoje Justinas „pasiskolinęs“ šeimininkų vis dar ieškančią Šeirą, antroje - Mantas su buvusia prieglaudinuke Mūza ir galiausiai, ypatingieji lenktynių dalyviai Broniu su Čitu - du vaikinai, vardan idėjos nebijoję persirengti ir įsijausti į šuns ir šeimininko kailį. Lenktynių šventę dar labiau praskaidrino Beglobis.lt pasiūlytas Blic turnyras, kuriame „dovanumanija.lt“ apdovanojo daugiausiai komandų mokėjusius šunelius. 

Dar viena LGGD VS siūlyta nauja pramoga- Beglobio viktorina. Susirinko gausus būrys neabejingų ne tik beglobių problemai, bet ir protų mankštai. Išaiškinti nugalėtojai buvo apdovanoti. Pirma vieta džiaugėsi „Ramios bitės“, antrąja vieta „Dream team“, o trečiąja „Elektrėnai“.

Viso festivalio metu, kaip ir visada, vyko „Royal Canin“ loterija be pralaimėjimų. Laimėti galėjo neabejingi žmonės, aukojantys beglobiams gyvūnams.

Jei dar neturėjote progos sudalyvauti nei vienoje šių pramogų, turite dar vieną galimybę. Lietuvos gyvūnų globos draugijos Vilniaus skyriaus savanoriai Jūsų ir keturkojų lauks „Karklė Live Music Beach“ festivalyje. Iki pasimatymo ten!