„Kiekvienas kiaušinis – vienintelis ir nepakartojamas meno kūrinys, pasižymintis išskirtiniais raštais ir spalvomis. Nuotraukose įamžinti kiaušiniai yra dalis gausios muziejaus laukinių paukščių kiaušinių kolekcijos.

Nors visi šie kiaušiniai yra įdomūs ir išskirtiniai, mes klausiame Jūsų nuomonės – kuris iš jų yra gražiausias?“, – klausė muziejus.

Laukinių paukščių kiaušinius apžiūrėti ir labiausiai jums patinkantį išrinkti galite ČIA.

Muziejus rašo, kad gražiausio laukinio paukščio kiaušinio rinkimų platformoje nepateikia jį padėjusio paukščio pavadinimo, nes siekia, kad kiaušinis būtų išrinktas atsižvelgiant tik į jo estetines savybes.

Teigiama, kad netrukus muziejaus laikinų parodų erdvėje bus atidaryta Velykoms skirta laukinių paukščių kiaušinių paroda, kurioje galėsite apžiūrėti natūralius kiaušinius bei pamatyti paukščius, kurie juos deda.

Jums labiausiai patikusį laukinio paukščio kiaušinį muziejus paskelbs (ir jį padėjusio paukščio pavadinimą atskleis) balandžio 8 d. – likus vienai dienai iki Velykų.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją