„TikTok“ platformoje vaizdo įrašus su bebrais talpinantis Mike iš Kanados rašo, kad jam patinka filmuoti jo gimtajame miestelyje gyvenančius bebrus ir dalintis vaizdo įrašais.

Vienas naujausių jo užfiksuotų vaizdelių – kaip bebras susiradęs nedidelę eglutę nusigraužia jos viršūnę ir nusitempia namo. Vaizdo įrašui panaudota gerai žinoma Kalėdinė daina dar labiau sustiprina įspūdį, kad gyvūnas tikrai ketina švęsti laukiamiausią žiemos šventę, ir nuo to visa istorija tampa tik dar juokingesnė.

Vaizdo įrašas sulaukė daugybės dėmesio. Po juo vartotojai komentavo, kad bebras Kalėdoms ruošiasi iš anksto, nes vėliau eglučių gali ir nebelikti ir kad jo jaunikliai, matyt, kaip ir žmonių vaikai, pareikalavo, kad namuose būtų eglė. Kiti juokėsi, kad gyvūnui tetrūksta kalėdinės kepuraitės.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją