Leidykla „Debesų ganyklos“ skelbia konkursą ir kviečia dalintis gražiausiomis savo pačių užfiksuotomis nuotraukomis. Pirmo etapo metu – liepos 15–22 d. konkurso organizatoriai laukia gražiausių keturkojų augintinių, šunų arba kačių, nuotraukų. Antrame etape, kuris vyks liepos 29 – rugpjūčio 5 d., bus laukiamos paukščių nuotraukos. O rugpjūčio 12–19 d. konkurso organizatoriai kvies pasidalinti vabzdžių nuotraukomis.

Selemonas Paltanavičius

Konkursas vyks leidyklos „Debesų ganyklos“ „Facebook“ paskyroje.

Konkurso komisija – leidyklos „Debesų ganyklos“ komanda – iš kiekvieno etapo atrinks tris gražiausias nuotraukas, kurios pateks į finalą, vyksiantį rugpjūčio 26–31 dienomis. Pagrindinį konkurso prizą – asmeninį susitikimą su S. Paltanavičiumi ir stalo žaidimą „Fotomedžioklė – laimės daugiausiai palaikymo finale sulaukusi nuotrauka. Jos autoriaus laukia įsimintinas laikas gamtoje ir pokalbis su žmogumi, kuris gamtai paskyrė visą savo gyvenimą.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją