Jūrų liūtė Vendi ir jos jauniklė Lulu kasdien lankosi Galapagų salose esančiame viešbutyje ir maudosi jo baseine. Viešbučio personalas turistus įspėja, kad gali sulaukti svečių ir prašo laikytis atokiau bei gyvūnų nemaitinti.

Vieno iš poilsiautojų užfiksuotoje medžiagoje matyti, kaip Vendi palipa keliais laipteliais į viešbučio teritoriją ir neria į jo baseiną. Paplaukiojusi ji nusprendžia pasišildyti ant gulto, ant kurio jau ilsisi turistas.

Šis yra greitai nuvejamas, o Vendi įsipatogina savo naujoje poilsio vietoje. Vyrui, iš kurio gultas buvo taip begėdiškai atimtas, dar tenka pavargti kol spėja pagriebti savo rankšluostį, ant kurio jau taisosi jūrų liūtė.

Jūrų liūtė

Toks gyvūno elgesys sukėlė ne tik nuostabą, bet ir tikrą juoko protrūkį tarp reginį stebėjusių turistų, o vaizdo įrašas apie tai netruko pasklisti internete.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją