Bendrovė „Darnu Group“ jau ne vienerius metus tradiciškai sodina medelius kiekvienam naujai įgyvendintam projektui ir čia pastatytiems butams.

„Nuosekliai tęsiame savo pažadą miesto erdves papildyti naujais augalais. Taip ne tik padedame miesto rajonams tapti žalesniais, bet ir simboliškai pažymime naujų kvartalų pabaigtuves, todėl šią savaitę Paupio gatvėje ir palei ją nusidriekusiame Drujos gatvės šlaite pasodinti 363 medžiai“, – sako Justina Juršytė, „Darnu Group“ komunikacijos vadovė.

Paupio rajone pasodinti medžiai

Šiemet, kiekvieną naują butą įprasminant pasodintu medžiu, siekta ir padidinti augmenijos mieste įvairovę.

„Rinkdami medžius norėjome, kad jie būtų pastebimi ir puoštų aplinką visus metus. Šermukšniai, ožekšniai, putinai ar medlievos – rudenį garsėja savo ryškiaspalvėmis uogomis, o pavasarį – gausiais baltais žiedais. Klevai rudenį nusidažo visa palete spalvų, o pušys žaliuoja žiemą“, – sako J. Juršytė.

Iš viso per pastaruosius trejus metus „Darnu Group“, plėtodama Paupio rajoną, „Antakalnio terasų“ ir kitus projektus, Vilniaus miestui jau padovanojo beveik 1700 įvairių rūšių medžių.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją