„Jūs laukėte, ir jis atėjo! Nuo pirmojo „Lietuvos dangaus medžiotojų“ filmo praėjo metai. Metai, daugeliu prasmių kitokie, nei anksčiau. Bet noras vaikytis dangų niekur nedingo, gal net priešingai – sustiprėjo. Supratę, kad pirmasis filmas jums labai patiko, ėmėme dažniau ir atsakingiau filmuoti bei gaminti foto-filmus“, – rašo „Sky Chasers LT“ feisbuko įraše.

Teigiama, kad šiemet gamta nepagailėjo vaizdų, pavyko užfiksuoti daugybę nepaprastų reiškinių.

„Metai buvo neįtikėtinai įspūdingi. Gaudėme „amerikietiškas“ besisukančias audras, labai ryškius sidabriškuosius debesis, šiaurės pašvaistes, sprogstančius meteorus, mistiškus kaukus... Ir viską pavyko pagauti Lietuvoje bei sudėti į ši filmą, kuriuo be galo džiaugiamės ir su jauduliu dalinamės su jumis! Medžiagos surinkom bene dviems filmams, tačiau lengvas šokas apėmė tik supratus, kad niekaip nerandame tinkamo garso takelio. O tada ausys užkliuvo už Aro Žvirblio kūrinio, kuris mus visiškai apžavėjo. Takelis intensyvus, bet labai unikalus, puikiai tinkantis mūsų vaizdams. Per du mėnesius kruopštaus darbo susidėliojom viską į savo vietas“, – rašė Lietuvos „Dangaus medžiotojai“.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)