Šeimos augintinis iš pradžių džiaugsmingai žaisdavo su kitais kaimynystėje esančiais šunimis. Tačiau, gyvūnui augant, ėmė rastis vis daugiau ženklų, rodančių, kad kažkas yra ne taip.

Paaiškėjo, kad „šuo“ iš tiesų yra lapinas. Jis ėmė puldinėti kitus Sol Naciente miestelio gyventojų auginamus gyvūnus. Pasak ekspertų, laibomis kojomis, puria uodega, smailos formos galva ir didelėmis ausimis pasižyminti andinė lapė gyvena daugiausia regione, besidriekiančiame nuo pietinės Kolumbijos ir Ekvadoro iki Čilės, Bolivijos ir Argentinos Patagonijos. Prieš kelias dienas kaip šuo augintas lapinas Run Run, besiilgintis savo tikrosios buveinės, pabėgo.

Jo šeimininkai, ekologinių reikalų policijos atstovai ir Nacionalinės miškų ir gyvūnijos tarnybos (SERFOR) pareigūnai ieško gyvūno, kad suradę galėtų jį nugabenti į specialų centrą ar zoologijos sodą. Pareigūnų teigimu, iš tokių Amazonijos vietų kaip Loreto, Ukajalio ir Madre de Dioso departamentai atgabenama daug laukinių gyvūnų, kuriais paskui neteisėtai prekiaujama Limoje.