Gegužės 4–7 d. į Neries upę buvo paleista 6 tūkst. lašišų metinukų, Akmenos tvenkinyje apsigyveno 700 dvimečių ir trimečių karpių, Žaleso ežere – 3 600 lydekų lervučių, Vokės upėje – 5 tūkst., o Kenos upėje – 3 tūkst. šiųmetukų šlakių.

Aplinkos apsaugos departamentas primena, kad pranešimus apie numatomus vandens telkinių įžuvinimus departamentui asmenys gali teikti per elektroninę įžuvinimo pranešimo formą.

Įžuvinimas

Dokumentus, patvirtinančius žuvų įveisimo faktą (t. y. žuvų įveisimo aktą, įsakymą dėl veterinarinio patvirtinimo / deklaraciją dėl žuvų ligų, žuvivaisos medžiagos įsigijimą patvirtinantį dokumentą, važtaraštį arba veterinarijos sertifikatą), asmenims, įveisusiems žuvis valstybiniuose vandens telkiniuose, reikia pateikti per 10 darbo dienų nuo įžuvinimo datos elektroniniu paštu izuvinimas@aad.am.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)