Specialiai įrengtoje didelėje palapinėje vyks įvairūs nemokami, visuomenei atviri renginiai, paskaitos, ekskursijos ir naktiniai lietuviško kino seansai.

Piliakalnyje įsikursiantis laikinasis kultūros centras kvies vaikus dalyvauti gamtos ir kultūros paveldo mokykloje, susitikti su mitologinėmis piliakalnio būtybėmis ir sukurti didįjį norų aitvarą su rašytoja Kotryna Zyle. Taip pat lankytojai galės pažinti XIII a. karybą su „Vikingų kaimu“, pasivaikščioti piliakalnio šlaitais su botaniku Almantu Kulbiu, susitikti su istoriku Rimvydu Laužiku ir archeologu Zenonu Bauboniu, išgirsti aktoriaus Petro Venslovo skaitomą Gintaro Beresnevičiaus kūrybą, sudalyvauti piliakalnio tvarkymo talkoje, piliakalnio papėdėje peržiūrėti net keturis lietuviškus filmus, paskanauti lauže ir maisto duobėje gaminto proistorės maisto.

Be to, visas penkias dienas bus vedamos nemokamos ekskursijos Dūkštos pažintiniu taku, aplankant net tris piliakalnius – Bradeliškių, Buivydų ir Karmazinų. Visą parko direkcijos darbotvarkę ir renginių programą birželio 26-30 dienomis rasite parko internetiniame puslapyje www.neriesparkas.lt. Šios veiklos yra įgyvendinamos kaip dalis projekto „Piliakalniai: paveldo galia“, kurį organizuoja Neries regioninio parko direkcija, o dalinai finansuoja Lietuvos kultūros taryba ir Kultūros ministerija.