„PamatykLietuvoje.lt” sistemos pagrindas - žemėlapis ir tiksli turizmo objektų vieta jame. Interaktyvus žemėlapis veikia tiek kompiuteryje, tiek išmaniuosiuose telefonuose. Jau dabar žemėlapyje pateikiamos tikslios vietos, nuotraukos, aprašymai apie daugiau kaip 200 pažintinių maršrutų ir daugiau kaip 8000 lankytinų objektų.

„Sąrašas nuolat pasipildo naujais mūsų komandos atradimais” - pasakoja idėjos sumanytojas Arvydas Dotas. Prie „PamatykLietuvoje.lt” duomenų bazės pildymo ir informacijos sisteminimo aktyviai prisideda turizmo informacijos centrai, nacionalinių ir regioninių parkų direkcijos ir patys sistemos naudotojai - keliautojai.

Konkursą apie mėgstamiausius saugomų teritorijų pažintinius takus kuruoja Saugomų teritorijų Nacionalinis lankytojų centras.

Kaip dalyvauti?

„Facebook” tinkle puslapio „PamatykLietuvoje.lt” komentaruose įrašykite trijų mėgstamiausių pažintinių takų pavadinimus. Pirmiausia rašykite labiausiai patinkantį, o vėliau – ir kitus.

BALSAVIMAS ir KONKURSAS vyks iki 2016 m. birželio 30 dienos. Liepos 1 dieną burtų keliu bus išrinkti 3 prizų nugalėtojai.

Prizai:
- PamatykLietuvoje.lt marškinėliai,
- Knyga apie keliones saugomose teritorijose „Ypatinga Lietuva".

Kviečiame aktyviai keliauti po saugomas teritorijas ir dalyvauti konkurse!

Dalyvauti galima čia.