Lietuvoje pavasaris jau ne tik kalendoriuje. Grįžo žąsys, pempės, varnėnai, vieversiai. Parlėkė ir pirmosios pilkosios gervės, tačiau braidyti po balas joms dar netenka. Įsismarkavusio polaidžio vandenis jau kelintą dieną sustingdė ledas.

Kol dar matyti paskutiniai žiemos ženklai gamtoje, GRYNAS.lt skelbia Žiemos nuotraukų konkurso nugalėtojus. Itin gausaus dalyvio būrio sulaukusio konkurso nuotraukose įamžintos gražiausios šių metų žiemos išdaigos.

GRYNAS.lt komisija ir fotografas Andrius Repšys atrinko 20 labiausiai patikusių nuotraukų. Du daugiausiai balsų surinkę konkurso dalyviai bus 500 litų vertės prizais, kuriuos įsteigė Foto123.lt. Už šią sumą savo pasirinktą nuotrauką ar kelias nuotraukas laimėtojai galės perkelti ant drobės, šilko, stiklo, medžio ar kitų pasirinktų daiktų.

kaitytojų balsai lėmė, kad gražiausia šios žiemos nuotraukos autore skelbiama Liudmila Tkačenko, Šalčininkų rajone įamžinusi žiemos peizažo ir pagyvenusios moters siluetą.

  

Antroji vieta skiriama Aušrai Binkauskaitei, nufotografavusiai Prienų rajone sniege dūkstančius žirgus (nuotrauka viršuje).

GRYNAS.lt kviečia pasigrožėti visomis skaitytojų nuotraukomis:

Konkurso prizų steigėjas:

foto