„Pasakysiu paprastai – jei deginate šiukšles, jūsų vaikai taps impotentais, galbūt homoseksualais, nesugebės susilaukti palikuonių, gali susirgti astma, alerginėmis ar širdies ligomis ir pan. Žinoma, visa tai gresia ir jums patiems ir jūsų kaimynams“, – pasakė interviu LTV V. Jaunzemė, atsakydama į klausimą apie atliekų deginimą.

Jos teigimu, degimo proceso metu išskiriamų dioksinų pasekmių neįmanoma prognozuoti. Taip pat V. Jaunzemė pridūrė, kad vyrauja nuomonė, jog šis užteršimas sukelia ateities kartų mutacijas, ir gali sukelti homoseksualumą.

„Mes nepasisakome prieš homoseksualius žmones, tačiau be jokios abejonės jie negalėjo pasirinkti seksualinės orientacijos“, – pasakė V. Jaunzemė pridūrusi, kad jie tokiais galėjo tapti dėl tėvų apsinuodijimo ar pan.

Šaltinis
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją