VILNIUS
Antradienis, lapkričio 4 d. 19 val.

Veganiško tinklaraščio „Vegan & things“ kūrėja Neringa Vitkutė kviečia į dirbtuves tema „Tofu universalumas ir maistingumas, paruošimo būdai ir GMO mitai“ Laukia trumpa teorinė dalis, praktika, ir žinoma - patiekalų degustacija! (Būtina išankstinė registracija ir dalyvio mokestis.)

Trečiadienis, lapkričio 5 d. 18 val.

Lietuvos Edukologijos Universitete paskaitas apie veganizmą, sveikatą ir sportą ves knygos „Augalinė mityba. Kaip maitintis žaliai Lietuvoje?“ autorė Kotryna Cikanauskienė ir „Insanity“ treneris Ignas Bakėjus. Taip pat bus apdovanoti „Veganiško burgerio iššūkis“ konkurso laimėtojai, skanaujama veganiškų patiekalų bei dalinamasi receptais.

Penktadienis, lapkričio 7 d.:

Veganų dienų dūzgės jaukioje ir draugiškoje veganams kavinukėje „VIETA“, Šv. Ignoto g. 12, organizatoriai kviečia pabendrauti neformaliai, paragauti gardaus maisto ir gėrimų.

KAUNAS

Trečiadienis, lapkričio 5 d. 18 val.

Kavinėje Raw Inn tinklaraščio „Mi ir Do virtuvė“ autorės Milda bei Dovilė papasakos, kaip „veganizuoti“ įprastus pateikalus. Po paskaitos - konkurso „Vegnaiško burgerio iššūkis“ laimėtojų apdovanojimai, maisto degustacijos ir diskusijos.
Filmo „Rūšizmas“ plakatas

Ketvirtadienis, lapkričio 6 d., 18 val.
Kino teatre „Romuva" filmo „Atrask ryšį“ peržiūra
Po filmo peržiūros „Insanity“ treneris Ignas Bakėjus ves paskaitą „Veganiška mityba ir sportas – kaip tai suderinama?“. Taip pat bus galima susipažinti ir pabendrauti su ką tik išleistos knygos „Augalinė mityba. Kaip maitintis žaliai Lietuvoje?“ autore Kotryna Cikanauskiene.

KLAIPĖDA
Trečiadienis, lapkričio 5 d., 18 val.

Filmo „Atrask ryšį“ peržiūra ir veganiškos vaišės picerijoje „Laimės skonis“.

ŠIAULIAI

Ketvirtadienis, lapkričio 6 d., 18 val.

Šiauliečiai kviečiami į filmo "Rūšizmas", kuris nebeleis žiūrėti į gyvūnus tomis pačiomis akimis, peržiūrą Šiaurės Lietuvos kolegijoje.

Plačiau apie renginius visoje Lietuvoje galite rasti ČIA.