Vilniuje balandžio 27 d. vyks renginys, kuriame apsilankę zumbos gerbėjai ne vien gaus geros energijos užtaisą, bet ir parems VšĮ „SOS gyvūnai“ prieglaudą. Prie Baltojo tilto vyksiančio renginio, kurį organizuoja sertifikuota ir patyrusi zumbos instruktorė Karina, metu dideli ir maži galės dalyvauti treniruotėje, pasimokyti zumbos judesių, stebėti koncertą ir šou.

Zumba – specifinis fitnesas, aerobikos ir šokio derinys, garantuojantis ir prasimankštinimą, ir gerą nuotaiką. Juo galima užsiimti ir neturint patirties, nepriklausomai nuo amžiaus, reikia tik noro ir drąsos atsipalaiduoti būry draugų ar susirasti naujų pažinčių.

Lėšos už bilietus bus skirtos VšĮ „SOS gyvūnai“ – pabaigti pastatų stogus gyvūnų prieglaudoje, aptverti jų gyvenamą teritoriją tvora, įrengti jiems guolius. Patikimai aptvėrus prieglaudos sklypą, vasarą beglobiukai pasitiktų saugiai mėgaudamiesi saule ir grynu oru, mažiau sirgtų, ramiau lauktų savo naujųjų šeimininkų, tai būtų didelė pagalba savanoriams, kuriems sudėtinga prižiūrėti atvirą teritoriją.

Šiuo metu „SOS gyvūnų“ už 2 proc. nuo GPM paramą įsigytame sklype gyvena kelios dešimtys didesnių ir mažesnių šunų, laukiančių naujų namų ir atsakingų šeimininkų.

„SOS gyvūnų“ vadovė Ilona Reklaitytė-Mezenceva džiaugiasi šia puikia iniciatyva, kuri leis ne vien surinkti reikalingas lėšas, bet ir morališkai palaikys savanorių komandą, kurios kasdienis darbas prieglaudoje, regint ne vieną liūdną likimą, tikrai nelengvas. „Kiekvienas žmogus gali įdėti dalelę savo širdies ir padovanoti laimingą akimirką tam, kas liko vienišas. Jūsų pagalba, dalyvavimas atvers dureles išduotiesiems gyvūnams ir suteiks jiems galimybę turėti pastogę ir viltį būti mylimam ir reikalingam.“

Pasak Karinos Paulauskaitės, renginio iniciatorės, smagu, kad zumba suvienija tiek daug žmonių. „Tai pirmasis masinis zumbos renginys Lietuvoje gryname ore. Mes labai tikimės aktyvaus dalyvavimo, kuriuo galėtume visi drauge parodyti, kad esame nuoširdūs žmonės, kad rūpinamės vieni kitais bei padedam, kuo galime, mažiesiems padarėliams.“ Pasak Karinos, renginio partneriai net neabejodami jungiasi prie organizavimo, tad tikimasi, kad jį palaikys ir šokio mėgėjai bei gyvūnų draugai.

Daugiau apie renginį: http://www.zumbadance.lt/form.php