„Rūpintis miškų švara – visų piliečių pareiga, tačiau primename, kad savavališkas informacinių stendų kabinimas ne savo miške nesuderinus su miško valdytoju yra neteisėtas.

Kasmet miškuose ir pamiškėse miškininkai surenka apie 1000 tonų įvairių šiukšlių. Kiekvienais metais kviečiame visus neabejingus gamtai piliečius į miškų tvarkymo talką – „Miško kuopa“, kurios metu kviečiame visuomenę atkreipti dėmesį į šiukšlinimo problemą bei padėti iškuopti mūsų visų žaliąjį turtą – Lietuvos miškus“, – rašė Valstybinių miškų urėdija (VMU).

Šiuos šmaikščius stendus teks nuimti, nes pati urėdija valstybiniuose miškuose įrengia oficialius įspėjamuosius stendus, o šie atsirado neturint leidimo. Taip pat matyti, kad stendai prie medžių buvo prigręžti, taip miškininkai taip pat prašo nesielgti, nes medis yra žalojamas.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją