Vis garsiau kalbant apie žiedinės ekonomikos ir tvaraus gyvenimo svarbą, nebekyla klausimų, kas tai yra – metas daugiau kalbėti apie konkrečius, įkvepiančius tvarumo pavyzdžius, dalintis jais ir parodyti, kaip jie veikia.

Skelbiame žurnalistikos studentams ir regioninių žiniasklaidos priemonių žurnalistams skirtą kūrybinį konkursą, kuriame lauksime straipsnių ar vaizdo reportažų žiedinės ekonomikos, o plačiąja prasme – mus supančios aplinkos išsaugojimo tema.

Tai gali būti ir žurnalistiniai tyrimai ar eksperimentai, kuriuose ieškosite unikalių istorijų ir pašnekovų, skatinančių gyventi tvariau, pritaikančių unikalius, aplinkai draugiškus sprendimus, bei turinčių patarimų kiekvienam, galinčiam gyventi tvariau.

Kūrybinis konkursas truks 3 mėnesius – per šį laikotarpį lauksime jūsų darbų paštu tomas.janonis@delfi.lt, grynas@grynas.lt, o geriausių darbų autoriams įteiksime vertingus piniginius prizus.

10 geriausių darbų publikuosime portale Delfi, o jų autorių laukia 100 eurų premijos. Be to, iš geriausių autorių dešimtuko išrinksime 3 laimėtojus, kurie pasidalins 1500 eurų prizinį fondą.

Piniginį prizą kartu su „Delfi“ įsteigė degalų iš atsinaujinančių žaliavų gamintoja „Neste“.

Linkime sėkmės kūrybinėse paieškose – tegu jos nuveda prie originaliausių ekologiškų sprendimų, kuriais būtina dalintis!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (30)