Kaip rašoma pranešime spaudai, šį kartą Teatro aikštėje susirinko 383 šuniukai, prieš metus parade žygiavo 255 augintiniai.

Tarp parado dalyvių ir tokios retesnės veislės kaip japonų, amerikiečių akitos, cane corso, cvergšnauceris, Kavalieriaus karaliaus Karolio spanielis, šarpėjus, levretė, labrakita, papillon, samoyed, Aliaskos malamutas, afgano kurtas, airių seteris, vipetas, australų aviganis, mitelšnauceris, Berno zenenhundas, boseronas, ši cu.

Gausiau parade žygiavo bigliai, labradorai, belgų ir vokiečių aviganiai, jorkšyro terjerai, Maltos ir Havanos bišonai, taksai, mišrūnai. Eiseną papildė ir VšĮ „Linksmosios pėdutės“ globotiniai, o priekyje žygiavo Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato pareigūnai ir jų keturkojai patruliai.

Nors iš užsiregistravusių didžioji dalis klaipėdiečiai, tarp eisenos dalyvių ir nemažas būrys svečių iš Vilniaus, Kauno, Šilutės, Telšių, Tauragės, Panevėžio, Mažeikių, Šiaulių bei kitų miestų.
Vakaro pabaigoje apdovanoti ryškiausi parado dalyviai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (12)