Medžiotojų klubo ,,Dvarašilis” medžiotojas A. Š. spalio 29 d. neturėdamas licencijos, sumedžiojo tauriojo elnio jauniklį. Kitos dienos rytą sumedžiojimo vietoje nušautą žvėrį išdorojo, dorojimo atliekas miške užkasė, o skerdieną automobiliu parsivežė į už poros kilometrų esančią sodybą.

Pateikus minėtam asmeniui pareigūnų kruopščiai surinktus neteisėtos medžioklės įkalčius, šiam beliko tik prisipažinti neteisėtai sumedžiojus tauriojo elnio jauniklį. Už šį pažeidimą piliečiui A. Š. surašytas administracinio teisės pažeidimo protokolas, paimtas graižtvinis šautuvas, automobilis Subaru Impreza, kuriuo buvo gabenamas neteisėtai sumedžiotas žvėris ir skerdiena.

Pagal LR ATPK 85 str. 6 dalį šiam piliečiui gresia bauda nuo 868 iki 1737 eurų su teisės medžioti atėmimu nuo vienų iki penkerių metų ir pažeidimo padarymo įrankių, transporto priemonių, kurios buvo panaudotos gyvūnams sumedžioti ir (ar) sumedžiotiems gyvūnams gabenti, ir kitų pažeidimo padarymo priemonių konfiskavimu bei teks atlyginti gamtai padarytą 3328,80 eurų žalą. Visa medžiaga, susijusi su pažeidimo padarymu, nagrinėjimui bus perduota Utenos rajono apylinkės teismui.
Konfiskuotas automobilis