Regina jau beveik mėnesį praleido Stichting AAP rezervate Olandijoje. Nors jos laukia dar dviejų mėnesių trukmės karantinas ir šiuo metu ji vėlgi laiką leidžia vienumoje – tačiau Regina jaučiasi gerai.

Pagaliau ji gyvena šviesioje, erdvioje rezervato šimpanzių komplekso patalpoje, kuri be galo skiriasi nuo tos aplinkos, prie kurios ji buvo priversta priprasti anksčiau. Be to, ji kasdien girdi savo likimo draugus. Savo patalpoje Regina turi didelį langą, pro kurį gali matyti aplinkui esančią teritoriją, todėl ji dažnai praleidžia laiką stebėdama lauko aplinką.

Nors Regina kol kas nereaguoja į kitų šimpanzių skleidžiamus garsus, dažniausiai būdama užimta naujos aplinkos tyrinėjimu, ji palieka sveikos, laimingos bei smalsios beždžionėlės įspūdį. Dideliam AAP rezervato darbuotojų džiaugsmui Regina rodo daug tipiškam šimpanzių elgesiui būdingų ženklų, kas leidžia tikėtis, kad Reginą bus galima supažindinti ir leisti bendrauti su kitomis šimpanzėmis. Ji yra labia draugiška. 
Nors Regina kol kas nereaguoja į kitų šimpanzių skleidžiamus garsus, dažniausiai būdama užimta naujos aplinkos tyrinėjimu, ji palieka sveikos, laimingos bei smalsios beždžionėlės įspūdį.

Kadangi nėra nutukusi, nesunkiai laipioja įvairaus aukščio įrenginiais savo gyvenamoje patalpoje. Regina mėgsta žaisti bei bendrauti su žmonėmis, kas ypač būdinga gyvūnams, prisitaikiusiems gyventi grupėse, tačiau dėl kokių nors priežasčių praradusiems socialinius kontaktus su savo rūšies atstovais.

Regina mėgsta fotografuotis. Ji visuomet atsiranda tiesiai prieš kamerą,kai tik ją pamato:

Regina dažnai kviečia svo prižiūrėtojus prisijungti žaidžiant lenktynių, kurioms ji panaudoja visą savo gyvenamąją patalpą. Dar smagiau ji jaučiasi kutenama, kuomet savo juoku užkrečia visus šalia esančius.

“Kuomet Regina nori būti kutenama, ji specialiai nutaiso žaismingą veido išraišką bei pasiūlo mums gluosnio lazdelę. Tuomet ji tiesiog stovi nulenkusi galvą ir užsidėjusi ant jos savo rankas. Tai reiškia, jog ji nori kad mes ją kutentume ta lazdele. Po to ji, žinoma, ima juoktis, o kartais netgi išpučia pilvuką, kad pakutentume ir jį – tada tiesiog ima riaumoti iš juoko” – pasakoja vienas iš prižiūrėtojų.

Regina nėra išranki maistui. Ji ėda praktiškai visas daržoves bei vaisius ir dažnai išreiškia norą pasidalinti savo maistu su prižiūrėtojais. Vandens gėrimas Reginai ne tik priemonė numalšyti troškulį, bet ir mokymosi procesas. Panašu, jog iki šiol Regina buvo pripratusi gerti vandenį tik iš puodelio, todėl pirmus keletą kartų gerdama iš butelio ji, vietoje to, kad būtų išpūtusi lūpas pasiruošdama gerti, sudėjo savo rankas drauge puodelio pavidalu, o į jas įpiltą vandenį panaudojo rankoms nusiplauti.

Dabar, praėjus savaitei po pirmųjų bandymų gerti iš butelio, Regina kur kas labiau susidomėjo šia procedūra. Be to, mes jai parodėme kaip gerti naudojant „girdymo spenelį“ (kuomet gyvūnas, norėdama atsigerti iš talpyklos, turi iš pradžių liežuviu paliesti metalinį kamuoliuką) – šiuo metu ji aktyviai bando tai pamėgdžioti. Jai be galo patinka vanduo - ji mielai žaidžia su vonelėse įpiltu vandeniu, kurį jai duodame, ir ypač domisi jame plaukiojančiomis sėklomis bei grūdeliais!