Jei norite gyventi sveikiau, tačiau jums trūksta žinių ar motyvacijos, kviečiame prisijungti prie sveikos gyvensenos projekto „21 pokyčių diena – grožiui ir sveikatai“. Šeši projekto dalyviai laikysis specialaus 3 savaičių plano, kurio metu:

  • mokysis sveikos ir taisyklingos mitybos;
  • lieknės (10 dienų vartos labai mažo kaloringumo „Nutriless“ produktus, vėliau maitinsis pagal specialų mitybos planą);
  • bus aktyvūs, sportuos;
  • gers daug vandens;
  • ruošis stiliaus pokyčiams.

Projektas truks net devynias savaites. Kelionėje tikslo link jo dalyviams talkins gydytoja dietologė doc. Edita Gavelienė, sveikos gyvensenos ir mitybos specialistas Artūras Sujeta, žurnalistė, knygų „Maži įpročiai – dideli pokyčiai“ ir „Optimizmo genas“ autorė Lavija Šurnaitė, sporto klubo „GetFit“ grupinių ir asmeninių treniruočių treneriai Milita Norkutė ir Liutauras Kasparavičius bei stilistė Agnė Gilytė.

Kas laukia projekto dalyvių? Trys projekto „21 pokyčių diena – grožiui ir sveikatai“ dalyvių poros po tris savaites lieknės pagal „Nutriless“ planą. Pirmąsias 10 dienų jie valgys vien tik specialius „Nutriless“ produktus – įprastus pusryčius, pietus ir vakarienę pakeis specialiais „Nutriless“ kokteiliais ir sriuba. Mitybos specialistai projekto dalyvius mokys sveikos gyvensenos, sporto treneriai padės atrasti kiekvienam tinkantį ir patinkantį sportavimo būdą. Likusias 11 dienų dalyviai maitinsis pagal mitybos specialisto sudarytą planą, taip pat ir toliau vartos „Nutriless“ produktus. Tuo laikotarpiu jie padidins ir fizinio aktyvumo krūvį, kartu su stiliste A. Gilyte išmoks pabrėžti savo kūno privalumus ir paslėpti trūkumus.


Pirmosios dvi projekto dalyvės pasirengusios startui. Kas pasiryžo siekti savo svajonės, pristatysime jau pirmadienį. Kasdien galėsite ne tik sekti jų pažangą, bet ir patys prisijungti prie lieknėjančių ir sveikos gyvensenos besimokančių projekto dalyvių. Meskite iššūkį sau ir pradėkite sveikiau gyventi kartu! Naudingais patarimais, gera patirtimi dalinsis ir kylančias problemas padės spręsti ne tik projekto dalyviai, bet ir patyrę savo sričių specialistai.

Sveikos gyvensenos projektas „21 pokyčių diena kūno pavasariui“ netrukus prasidės. Pasiruoškite keistis ir gyventi sveikiau kartu!

Užsakymo nr.: PT_77445816

Dalintis
Nuomonės