Kaip natūraliai prižiūrėti ir putlinti motinos gamtos duotas lūpytes? Išeitis labai paprasta – reguliariai daryti trenerės vaizdo įraše siūlomus pratimus. Pradėti galima tuoj pat, nuo Valentino dienos, nes vienas pratimų kompleksas leis užtikrintai džiaugtis stangriomis, putliomis, sultingomis lūpomis bent keletą valandų. Kaip tik pasimatymui, romantiškai vakarienei namuose, išėjimui „į viešumą“ ar fotosesijai.

Genialumas slypi paprastume, tad nesudėtingos manualinės technikos leis neprarasti lūpų kontūro, sustiprinti žiedinį burnos raumenį, suaktyvinti kraujotaką bei nušveisti lūpų odą. Reguliariai, bent kelis kartus per savaitę daromas kompleksas leis jau po keleto savaičių pastebėti stabilius rezultatus arba naudoti jį tuomet, kai reikia „greitosios putlumo pagalbos“ ir džiaugtis laikinu rezultatu iškart.

V. Baltramiejūnienė patikina: „Jums prireiks tik keleto minučių laisvo laiko priešais veidrodį. Geriau būtų, kad jis būtų toks, kad rodytų veidą pilnai. Rankos turi būti švarios. Lengvas makiažas nėra kliūtis lūpų zonos dailinimui. Taip pat nepatingėkite pasiimti savo įprastą dantų šepetuką, jis tikrai nebus sugadintas, galėsite naudoti toliau“.

Būtų gerai išlaikyti eiliškumą. Pradėti nuo lūpų stiprinimo veido mankštos pratimų. Jums reikės tempti lūpas į priekį, o rankoms neleisti išstumti jas labai toli. Toks „bučinys su pasipriešinimu“. Rankų apkrova raumeniui jį stiprina ir neleidžia senti burnos zonai. Pratimo tempas vidutinis, tai reiškia, lūpos po rankomis „dirba“ 3 sekundes, po to atpalaiduojate burną.

Išart po to seka to paties raumens aplink lūpas išmaigymas rankų pirštais. Lėtai ir pakankamai stipriai. Nebijokite, Jums neskaudės, o nauda bus didžiulė.

Lūpų nestiprus pakramtymas iš vidaus, nereiškia, kad turite skaudžiai dantimis kandžioti lūpas. Svarbu leisti lūpoms pakeisti formą (užsisukti į burnos vidų) ir išmaigyti jas tokioje padėtyje. Kraujas plūsta į lūpų zoną, ir jos tampa pamaitintomis bei putlesnėmis.

Lūpų savimasažas puikiai veikia visą burnos zoną, pasyviai stimuliuojant raumenis ir aktyviai stimuliuojant odą. Lūpos taps minkštos ir vientisos, taip pat vyks smulkiųjų raukšlių prevencija.

Užbaigti puikųjį lūpų priežiūros kompleksą Viktorija siūlo lūpų šveitimu ir savotiška kauke. Jums reikės pasiimti naują arba jūsų naudojamą dantų šepetėlį (kuo minkštesnį), ant jo užlašinti keletą lašų kokosų, migdolų, alyvuogių ar kito aliejaus bei pabarstyti jį smulkintu cinamonu. Sukamaisiais judesiais, švelniai reikia pakutenti lūpas keletą minučių. Po to aliejaus ir cinamono mišinį palikti 15 minučių. Aliejus dar labiau sušvelnins ir lūpas, o cinamonas sušildys ir suaktyvins kraujotaką.