Ir ne tik jų. Svarbiausia – pasiryžimas ir noras. O pradėjus dažniausiai jau nesinori ir sustoti.

Pasidalinkite savo istorijomis, kaip pakeitėte savo gyvenimo būdą, kas paskatino tai daryti, kokiais keliais ir klystkeliais teko kulniuoti, kol atradote sau labiausiai tinkamus sporto, mitybos, gyvensenos pokyčių receptus. Galbūt jie paskatins pakeisti gyvenimo būdą ir kitus.

Taisyklinga lietuvių kalba surašytas istorijas siųskite adresu gyvenimas@delfi.lt iki kovo 5 d. Geriausias istorijas publikuosime. Galite pridėti ir savo nuotrauką.

Trys įdomiausių istorijų autoriai bus apdovanoti „Amway“ NUTRILITE™ maisto papildų ir vitaminų rinkiniais.

NUTRILITE

Rinkinius sudaro:

1. Vitaminas C

Vitaminas C labai svarbus mikroelementas, nes jis dalyvauja odos ir imuninės sistemos funkcijose. Jis taip pat prisideda prie ląstelių apsaugos nuo oksidacinio streso.

Maisto papildas „Nutrilite Vitamin C Plus“ yra sudarytas iš dviejų vitamino C šaltinių: natūralių Acerola vyšnių, auginamų sertifikuotose ūkiuose, ir askorbo rūgšties. Tai vitamino C papildas, sukurtas siekiant aprūpinti organizmą pastoviu vitamino C kiekiu ir maksimaliai padidinti jo pasisavinimą.

2. Omega-3 kompleksas

Žuvys, pagaunamos giliuose, šaltuose Atlanto vandenyno vandenyse, turi daug riebalų rūgščių, žinomų kaip omega-3.

Du aktyvūs „Nutrilite Omega-3“ komplekso komponentai yra EPR (eikozapentaeno rūgštis) ir DHR (dokozaheksaeno rūgštis). Jeigu jūsų mityboje nėra 1–2 žuvies porcijų per savaitę, koncentruoti žuvų taukai gali pasiūlyti patogų būdą papildyti savo dietą šiomis vertingomis medžiagomis.

3. Kalcis, Magnis ir vitaminas D

„Nutrilite Calcium Magnesium D Plus“ sudėtyje yra 3 maistingosios medžiagos iš natūralių šaltinių – kalcis, magnis ir vitaminas D. Kalcis reikalingas norint palaikyti normalią kaulų būklę, jis prisideda prie medžiagų apykaitos procesų ir kraujo krešėjimo. Magnis prisideda prie normalios kaulų būklės palaikymo, o vitaminas D svarbus kalcio pasisavinimui.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (2)