Nors mokyklos laikais Sandra lankė šokių mokyklą ir galėjo pasigirti itin liekna figūra, išvykus svetur ir pradėjus dirbti, nereikalingi kilogramai greitai pradėjo augti. Moteris pripažįsta, kad tikrai nesimaitino tinkamai, tad nuo 55 kilogramų svoris greitai pakilo iki 65. O nėštumo metu ji priaugo dar 35 kilogramus.

„Po gimdymo praėjus metams buvau visa meškutė. Svoris buvo 95 kilogramai. Pradėjau bandyti visais būdais sulieknėti, išbandžiau įvairiausias dietas, tabletes, tačiau numestas svoris greitai grįždavo.

Vėliau susiėmiau ir pradėjau sveikai maitintis, bėgioti. Pasiekiau 68 kilogramus ir buvau labai laiminga. Bet tai truko neilgai. Dėl netinkamo lieknėjimo ir savęs kankinimo nebeatsispyriau saldumynams ir vėl priaugiau 10 kg. Tada ir nusprendžiau išbandyti Kilo.lt mitybos ir sporto programas“, – pasakoja Sandra.

Pradėti gyventi sveikiau moteris pasiryžo kartu su vyru, kuris taip pat jau pasiekė puikių rezultatų. Ji teigia, kad dviese prisižiūrėti buvo tikrai paprasta: „Vienas kitą palaikome ir skatiname siekti geresnių rezultatų, ruošiamės vestuvėms, tad yra dėl ko stengtis“.
Sandros pokyčiai

Moteriai sudarytas 1500 kcal mitybos planas, su nurodymais valgyti tenka 5 kartus per dieną.

„Sudarytos programos man labai patiko ir mitybos plano nėra sunku laikytis, nes vieną dieną per savaitę galima valgyti viską, ką noriu. Sudarytas mitybos planas yra puikus, nepatikę patiekalai jau kitą dieną buvo pakeisti pagal mano norus ir alkana nesijaučiau niekados. Kartais net sunku suvalgyti visą reikiamą porciją“, – džiaugiasi 13 kilogramų per kelis mėnesius atsikračiusi Sandra.

Pakausta apie sporto programą, Sandra atskleidžia, kad sportas jai tapo atsipalaidavimo būdu. Ji sportuoja 3 kartus per savaitę, ir kaip pati teigia, rezultatas akivaizdus.
Sandros pokyčiai

Artėdama prie užsibrėžto tikslo, Sandra taip pat džiaugiasi aplinkinių reakcija.

„Gaunu daug komplimentų, klausimų, kaip man tai pavyko. Jau dabar nemažai draugų pasiryžo permainoms ir nė vienas nesigaili!“, – džiaugiasi moteris.