„Draugas pasiūlė pabandyti Kilo.lt taip ir padariau. Specialistų sudarytos sporto ir mitybos programos man tiko, nereikėjo sukti galvos, ką čia valgyti ir t.t. Plius, galima atsispausdinti maisto pirkinių sąrašą, kas yra tikrai patogu!

Sudaryto mitybos plano man laikytis yra lengva, badauti tikrai nereikia. Kartais net atrodo, kad porcijos didelės labai, bet maistas, kurį valgau, labai lengvai virškinamas ir nesijaučiu apsunkęs, nors pietums būnu įveikęs 800 kalorijų. Taip pat, naudoju baltyminius kokteilius, BCAA amino rūgštis, multivitaminus, kartais įjungiu kreatiną“, – pasakoja Tomas.

Sporto klube jis sportuoja pagal programą, kurią su treneriu keičia kas 3 mėnesius.
Tomo pokyčiai

„Anksčiau turėjau problemų su nugara. Todėl niekados nedarydavau tokių pratimų, kaip mirties trauka, ir iš viso stengiausi apatinės nugaros dalies neliesti, nes maniau, kad dar labiau pažeisiu, bet pasirodo, klydau. Tiesiog reikėjo po truputį jai duoti daugiau krūvio ir stiprinti raumenis. Dabar jau pamiršau, kada skaudėjo nugaros apačią“, – džiaugiasi jaunas vyras.

Kai pradėjo savo pokyčius, Tomas svėrė 98 kilogramus. Dėl sporto ir sudaryto mitybos plano jo svoris sumažėjo iki 92 kilogramų. Šiuo metu jis vėl sveria 97 kilogramus.

„Svoris beveik toks pat, tik raumenų kokybė skiriasi. Nebėra „gelbėjimo rato“ ir malonu, kai gaunu komplimentų arba klausia patarimų, kaip tai padariau? Tai nėra stebuklas, svarbiausia, laikytis disciplinos ir pavyks!“, – pataria Tomas.
Tomo pokyčiai