Rūpintis savo sveikata galima ne tik bėgiojant rytais ar vakare sportuojant klube. Aktyvios pertraukėlės darbe – jau realybė!

Laimingieji atrinkto biuro darbuotojai gaus ne tik puikų pozityvo ir energijos užtaisą kartu su treneriu L. Ginaičiu, bet ir stilingus „Audimas“ marškinėlius, kurie ir ateityje pravers aktyviai leidžiant laiką bei sportuojant.

DELFI redakcija ir „Audimas“ nugalėtojais išrinko VšĮ Saulėtekio slėnio kolektyvą, kurį atstovauja Evelina Kutkaitytė:

„Kokia šiais hipsterių laikais gali būti priežastis pradėti sportuoti ne šiandien, o rytoj?

Saulėtekio slėnio mokslo ir technologijų parko administracijos kolektyvas propaguoja skirtingas sporto šakas: sportą salėje su štangomis, bėgiojimą rytais miško takeliais, jogą neišėjus iš namų, na o kai kurie sportuoja su programėle, fiksuojančia kiek gi kartų jie pakėlė savo judinamąją dalį nuo kompiuterio iki kavos aparato... Ir žada, kad jau va rytoj...“.

Mankšta laimėjusiame biure bus nufilmuota ir parodyta per DELFI TV ir „Audimo“ reklaminėje sklaidoje.

KONKURSO TAISYKLĖS

1. Konkurso pavadinimas – "Biuro mankšta“.
2. Konkursas pasiekiamas adresu: delfi.lt/media/audimas
3. Konkurso trukmė: nuo 2017 metų balandžio 11 dienos iki balandžio 24 dienos.
4. Konkursą organizuoja UAB „Delfi“ ir AB "Audimas".
5. Konkurso esmė: dalyvauti gali visos Lietuvos įmonės ar institucijos.
6. Konkurse „Biuro mankšta“ konkurso laimėtoją renka Delfi redakcija ir "Audimas".
7. Konkurso prizai:
Nugalėjusi įmonė ar institucija laimi trenerio Lino Ginaičio mankštą iki 50 žmonių savo biure. Taip pat visi makštos dalyviai bus apdovanoti firminiais "Audimas" marškinėliais.
8. Mankšta bus filmuojama ir parodyta per DELFI TV ir Audimo reklaminėje sklaidoje. Pasibaigus konkursui, per savaitę filmavimo grupė apsilankys nugalėtojų ofise.
9. Apie laimėjimą nugalėtojas bus informuotas telefonu arba el.paštu, kurį nurodys registracijos lange.
10. Konkurso dalyviai užsiregistravę sutinka, kad dalyvavimo žaidime tikslais UAB DELFI (įmonės kodas 125483974, adresas Gynėjų g. 16, 01109, Vilnius.) rinktų ir tvarkytų jų asmens duomenis (vardą, pavardę, adresą, telefono nr., el. pašto adresą). Dalyviai supranta, kad aukščiau išvardytų asmens duomenų pateikimas ir sutikimas su jų tvarkymu yra būtina dalyvavimo žaidime sąlyga. Dalyviai turi teisę bet kuriuo metu susipažinti su tvarkomais jų asmens duomenimis ir reikalauti juos ištaisyti ar sunaikinti. Dalyviui pareikalavus sunaikinti tvarkomus jo asmens duomenis, dalyvis praranda galimybę toliau dalyvauti žaidime.
11. Dalyviai sutinka laikytis šių taisyklių ir organizatorių sprendimų.
12. Prizų laimėtojai sutinka ir suteikia teisę UAB DELFI bei jos nuožiūra pasirinktiems asmenims viešai skelbti jų, kaip prizų laimėtojų pavadinimus. Informacija gali būti viešai skelbiama internete, spaudoje ir kitose viešojo informavimo priemonėse, kuriose tai galima daryti pagal Lietuvos Respublikos įstatymus.
13. Organizatorius pasilieka teisę keisti žaidimo sąlygas prieš tai apie jas informavęs viešai.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (5)