Šaltuoju periodu Lietuvoje būname išsiilgę saulės ir šilumos, tad asmeninis fitneso treneris Paulius Ratkevičius atostogoms rekomenduoja rinktis šiltuosius kraštus.

"Saulė turi labai didelę įtaką mūsų nuotaikai bei nervų sistemai, tad rinkdamiesi šilto klimato šalis, ilgam pasikrausite vitamino D ilgam, kuris užtikrins puikią nuotaiką bei produktyvumą. O kad atostogos praeitų ne tik smagiai, bet ir naudingai, paruošiau jums vaizdo įrašą su keletu patarimų, kaip palepinti ne tik kūną, bet ir sielą. Nepamirškite, jog atostogų metu labai svarbu atsipalaiduoti, išmokti atitrūkti nuo įprastinės veiklos bei pasikrauti energijos naujiems darbams. Smagaus žiūrėjimo ir nepamirškite savęs palepinti nors ir trumpomis atostogomis", - linki šiuo metu Egipte atostogaujantis žvaigždžių asmeninis treneris Paulius Ratkevičius.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją