1. Kokteilis su obuoliais

Mažina apetitą, atstoja pusryčius ar pietus. 5 obuolius nulupkite, sutarkuokite. Įpilkite 300 ml lieso kefyro, suplakite plaktuvu. Pagal skonį įdėkite cinamono, išmaišykite.

2. Riebalus deginantis kokteilis

10 dienų ryte tuščiu skrandžiu ir vėlai vakare gerkite kefyrą su petražolėmis. Šiomis dienomis valgykite daugiausia daržoves, gerkite daug skysčių (vandens, žaliosios arbatos). Į kefyro stiklinę berkite 1 šaukštą smulkintų petražolių ir žiupsnelį cinamono, palikite pastovėti mažiausiai 3 val.

3. Kokteilis su prieskoniais

Sumaišykite 200 ml kefyro, malto imbiero, malto cinamono, truputį maltų raudonųjų paprikų ir 2 šaukštus mineralinio vandens.

4. Gydomasis kokteilis

Norint sulieknėti 2 – 4 kg per savaitę, gerkite po stiklinę šio gėrimo tris kartus per dieną. Taip pat laikykitės dietos, sportuokite. Gerina žarnyno veiklą. Sumaišykite 0,5 l kefyro, 1 šaukštelį malto imbiero, truputį medaus ir žiupsnelį cinamono.
Palikite pastovėti 10 min., paskui suplakite plaktuvu.

5. Kokteilis su medumi

Sumaišykite po 1 šaukštelį malto imbiero ir medaus su 2 šaukštais virinto vandens. Įberkite žiupsnelį cinamono, įdėkite riekelę citrinos. Sumaišykite visa tai su 200 ml kefyro.

6. Kefyro ir šaltalankių kokteilis

Jums reikės: 200 g šaltalankių, 250 ml kefyro, 1 – 1,5 šaukšto liepų medaus.

Trintuvu sutrinkite šaltalankius, perkoškite per sietelį, pagal skonį įdėkite medaus, išmaišykite.

Atskirai plaktuvu suplakite kefyrą, tada įpilkite į jį šaltalankių sulčių, dar kartą kruopščiai išmaišykite.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (8)