Valgykite griežtai nurodytu laiku, nes tik taip galėsite atsikratyti 5 kg, rašoma fithacker.ru.

Meniu:

7:00 – arbata be cukraus.
9:00 – salotos iš dviejų vidutinio dydžio morkų su augaliniu aliejumi.
11:00 – 200 g virtos jautienos arba vištienos.
13:00 – obuolys.
15:00 – kiaušinis.
17:00 – obuolys.
19:00 – 10 vnt. džiovintų slyvų.
21:00 – stiklinė kefyro.

Dieta apskaičiuota 5 dienoms. Po jos sveikai maitinkitės, sportuokite, kad numesti kilogramai nesugrįžtų su kaupu.

Kefyro dietos pliusai ir minusai

Privalumai. Kefyras pašalina iš organizmo šlakus bei toksinus, suteikia sotumo jausmą ir pagreitina medžiagų apykaitą, todėl papildomi kilogramai puikiai tirpsta. Be to, kefyro dieta padeda pašalinti organizme susikaupusį vandenį ir druskas, dėl kurių dažnai tinsta kojos, pirštai ir veidas. Kefyras subalansuoja kalcio kiekį ir teigiamai veikia visą žarnyno mikroflorą, todėl vidurių užkietėjimą galite pamiršti.

Trūkumai. Didžiausias šios dietos minusas tas, kad nustojus jos laikytis ir neapribojus suvartojamo maisto kiekio, numesti kilogramai ne tik gali, bet ir grįš su kaupu, todėl geriausia kefyrą įtraukti į kasdieninio maisto racioną. Rezultatai nebus tokie greiti, tačiau numestais kilogramais galėsite džiaugtis ilgesni laiką. Be to, kefyro dietos nepatariama laikytis žmonėms, kurie skundžiasi padidėjusiu skrandžio rūgštingumu, nes kefyre esanti rūgštis gali jį dar labiau sudirginti.

Sveikata – didžiausias žmogaus turtas, bet dėl grožio dažnai galime griebtis net drastiškiausių priemonių, todėl laikantis bet kokios dietos reikėtų gerai apsvarstyti, kokią įtaką ji padarys mūsų organizmui. Kefyro dieta puikiai tinka, jei norite greitai numesti kelis nereikalingus kilogramus, tačiau ji neturėtų tapti jūsų gyvenimo būdu. Sėkmės!

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (21)