Iki vasaros pabaigos liko mažiau nei mėnuo, bet dar yra galimybė, bent jau teorinė, pasipuikuoti tobula figūra paplūdimyje! Garsios šio pasaulio moterys geriau nei paprastos mirtingosios žino, kaip per savaitę skubiai atsikratyti penkių nereikalingų kilogramų ir pasirodyti visu gražumu! Surinkome pačias veiksmingiausias ir greičiausias žvaigždžių dietas, rašo delfi.lv.

Daugiausiai uždirbantis modelis pasaulyje, Gisele Bündchen, ant podiumo atrodo tokia tobula, kad net susidaro įspūdis, jog jai svetimos mūsų problemos. Bet ji turi slaptą aistrą – ji labai mėgsta skaniai pavalgyti. Mergina kilusi iš Brazilijos, o šioje šalyje labai mėgstami mėsos patiekalai. Taip pat ji yra itališkos virtuvės gerbėja: pica, makaronai, rizotas, sūriai...

Visi šie gastronominiai stebuklai negali neatsiliepti net ir tobuliausiai figūrai. Nepriaugti svorio nuo tokio kaloringo maisto gali nebent tik vyrai, bet kadangi jie, kaip žinome, buvo sutverti visai kitoje planetoje, mes į juos neatsižvelgsime. Per kone dvidešimt metų trunkančią karjerą modelių versle Gisele Bündchen sukūrė savo ekspres-dietą, kuri padeda jai atsikratyti „privalgytų“ kilogramų. Pusryčiams supermodelis suvalgo minkštai virtą kiaušinį, pietums ir vakarienei – po 200 g varškės (ne riebesnės nei 5 proc.) ir išgeria po puodelį nesaldintos arbatos.

Taip, mažai. Užtat per tris–penkias dienas išgaruoja 3–4 nereikalingi kilogramai. Ir, žinoma, nepamirškite gerti vandens. Po vieną stiklinę kaskart, kai pajusite alkį.
Gisele Bundchen

„Nusivylusių namų šeimininkių“ žvaigždė Eva Longoria nėra radikalių priemonių šalininkė, todėl jos spartusis sulieknėjimo metodas trunka nuo 7 iki 10 dienų, per kurias ji atsikrato tų pačių trijų ar keturių kilogramų. Aktorė visiškai atsisako visų kenksmingų produktų: kepinių, duonos, riebių, keptų, sūrių patiekalų, alkoholio ir panašiai.

Ryte ji geria kavą ar arbatą, suvalgo truputį košės, virtos vandenyje, arba orkaitėje keptą omletą. Pietums ir vakarienei ji valgo virtą arba orkaitėje keptą neriebią žuvį. Vėlgi – ne didesnę nei 20-ies g porciją. O garnyrui – termiškai neapdorotas daržoves.

Saldumynų mėgėjai įvertins dietą, kuri padeda aktorei Umai Thurman greitai atgauti idealias formas. Pusryčiams ji valdo liesą pudingą, o pietums – vaisinius ledus. Labai svarbu: ledų nepirkite parduotuvėje, bet pasigaminkite namuose. Pavyzdžiui, galima sutrinti mėgstamus vaisius ir gautą tirštąjį kokteilį užšaldyti. Cukraus geriau apskritai nedėti, verčiau rinkitės prinokusius vaisius arba uogas.

Vakarienei – pusė plytelės juodojo šokolado. Be abejo, be riešutų. Razinos leidžiamos, bet ne dažniau nei du kartus per visą dietą. Taip maitintis galima ne ilgiau nei penkias-šešias dienas, kitaip organizmui bus labai sunku.
Uma Thurman

Nors ir buvo kalbama, kad visų laikų ir tautų žvaigždė Brigitte Bardot mėgsta per stipriai užsiveržti korsetą, faktas lieka faktu: jos liemuo iš tiesų buvo labai liaunas. O paslaptis – vienas vienintelis patiekalas, kurį aktorė taip mėgo, kad galėjo valgyti kone kasdien. Bet net valgant jį pietums tik savaitę, galima nuo šonų „nusiimti“ porą centimetrų.

Pusryčiaudavo B. Bardot kaip įprasta: košė, sumuštinis arba tiesiog kava su pienu. O pietums pasigamindavo daržovių apkepą pagal savo firminį receptą. Reikia šaldytų daržovių, kurias apkepkite sausoje keptuvėje. Tinka bet koks šaldytų daržovių mišinys pakelyje, kurie parduodami prekybos centruose. Tik, ko gero, nevertėtų pirkti mišinio, kurio sudėtyje yra bulvių.

Apkeptas daržoves sukrėskite į kepimo formą, ant daržovių plonu sluoksniu sudėkite iš anksto išvirtus ryžius ar grikius, viską užpilkite kiaušiniu, išplaktu su neriebia grietine ar jogurtu. Pašaukite į orkaitę pusvalandžiui.

Toks apkepas yra labai skanus, maistingas ir nekaloringas. Jame yra ir baltymų, ir angliavandenių, ir ląstelienos, kurie užtikrina normalią mūsų organizmo veiklą. Vakarienės geriau atsisakyti, kad pasiektumėt geriausią rezultatą, bet likus dviem valandoms iki miego galima sau leisti suvalgyti vaisių ar daržovę. Laikantis šios dietos rekomenduojama gerti šiek tiek pasūdytą vandenį.

O štai Catherine Zeta-Jones, atvirkščiai, nerekomenduoja greitos dietos metu vartoti angliavandenius. Jų, aktorės nuomone, galima suvartoti ne daugiau nei 20 gramų per parą! Labai atidžiai skaitykite produktų etiketes. C. Zeta-Jones valgo viską kaip paprastai, tik visiškai atsisako daržovių, kuriose yra krakmolo, miltinių patiekalų, grūdinių kultūrų, jogurto, pieno, cukraus, vaisių ir alkoholio.

Patiekalus gaminti reikia be sviesto, aliejaus ir padažų. Taip valgyti patariama ne ilgiau nei penkias dienas.

Heidi Klum patiktų gyventi mūsų kraštuose, nes lieknėti jai padeda... rauginti kopūstai! Šiame pas mus itin mėgstamame patiekale yra bakterijų, kurios stimuliuoja virškinimo procesą ir puikiai išvalo žarnyną. Tai labai svarbu kiekvienam žmogui, ne tik tiems, kas norinti sulieknėti. Rauginti kopūstai trims dienoms turi tapti jūsų pagrindiniu patiekalu, kurį valgysite pusryčiams, pietums ir vakarienei.

Geriausia pirkti (arba pasigaminti patiems) kopūstus be acto, kitaip dėl didelio rūgštingumo galima susirgti gastritu. Taip pat šias tris dienas leidžiama valgyti vaisius, daržoves, avižinius dribsnius (ne pusryčių dribsnius su cukrumi, paprasčiausius, užpiltus verdančiu vandeniu), išgerti stiklinę jogurto.

Vis dėlto mes primygtinai rekomenduojame nesilaikyti dietų, o kasdien saikingai valgyti sveiką visavertį maistą.
"Oskarai 2016"
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (11)