Antruoju numeriu Liberalų sąjūdžio sąraše įrašytas A. Guoga turto prikaupė už maždaug 111 mln. litų.

Vyriausiosios rinkimų komisijos (VRK) paskelbtoje šviežiai iškepto liberalo turto deklaracijoje mirga labai įspūdingi skaičiai. A. Guogos privalomas registruoti turtas vertas arti 1,74 mln. Lt, piniginės lėšos – 1,655 mln. Lt, vertybiniai popieriai, meno kūriniai ir juvelyrika – net 90,08 mln. Lt. Be to, A. Guoga kitiems asmenims yra paskolinęs 17,7 mln. Lt ir pats pasiskolinęs palyginti kuklią sumą – 233,75 tūkst. litų.

Turbūt turtingiausio visų laikų Lietuvos liberalo metinės pajamos – daugiau nei 723 tūkst. Lt. Pajamų mokesčio A. Guoga pernai sumokėjo kiek daugiau nei 20,8 tūkst. litų.

A. Guoga taip pat atskleidė įspūdingą sandorių sąrašą. Kaip ir daugelis verslininkų, liberalas įspūdingas sumas yra paskolinęs savo įmonėms. Kaip ir daugelis turtuolių, jis negaili pinigų pirkiniams. Štai pernai rugsėjį A. Guoga iš neįvardinto fizinio asmens įsigijo nekilnojamojo turto (NT) už 720 tūkst. Lt, pernai rugpjūtį – už kuklesnę 200 tūkst. Lt sumą.

Turtingiausias liberalas sėkmingai ne tik perka, bet ir parduoda. Pernai vasarą A. Guoga pardavė automobilį bendrovei „Dojus Agro“, sandorio vertė – 158 tūkst. Lt. Dar vienas sandoris – meno vertybių pardavimas už daugiau kaip 224 tūkst. Lt. Meno kūrinius už tokią sumą iš A. Guogos nupirko viešoji įstaiga „Lietuvos išeivijos dailės fondas“.