1. AB „Kauno Grūdai“ darbui Kaune ieško klientų aptarnavimo vadybininko (-ės). Pagal darbo užduočių aprašymą, ši pozicija yra administracinio pobūdžio:

* Klientų užsakymų ir sutarčių administravimas ir priežiūra;
* Priskirto verslo prekių ir paslaugų kainynų administravimas;
* Kreditinių sąskaitų formavimas priskirtiems klientams;
* Dokumentų ruošimas pagal kliento poreikį;
* Prekių pristatymo organizavimas, bei priskirtų klientų kuravimas;
* Prekės kodų suvedimas į verslo vystymo sistemą, pagal priskirtą verslą.

Siūlomas atlyginimas: 1240–1488 Eur, bruto + nuolaidos įmonių grupės gaminamai produkcijai firminėse parduotuvėse, patogus darbo grafikas, kvalifikacijos kėlimo kursai ir karjeros galimybės.
Darbo skelbimas tradicinis ir dalykiškas, įmonės pristatyme minimi įmonių grupės, kuriai priklauso Kauno grūdai, pasiekimai.

Kandidatui keliami darbo užduotis atitinkantys reikalavimai, jų nėra daug; kaip privalumas bus vertinama klientų aptarnavimo ar užsakymų administravimo darbo patirtis.

2. Anoniminis darbo pasiūlymas. Personalo atrankų įmonė savo klientui ieško 3–5 metų sėkmingos panašaus darbo patirties turinčio finansų vadovo (-ės).

Įmonės pavadinimas neatskleidžiamas, veikla taip pat apibūdinama gan miglotai: perspektyvi, nuolat auganti organizacija, puikiai vertinama įvairių asociacijų narė, nuolat dalyvaujanti organizacijų veikloje.
Darbo vieta – Vilniuje/ Kaune.

Atlyginimas: 4132 – 4958 Eur, neatskaičius mokesčių + priedai, priklausantys nuo pasiektų darbo rezultatų. Kitos siūlomos naudos yra susijusios su organizcine kultūra, profesionalumu ir darbo prasme:

* Galimybę tiesiogiai prisidėti prie visos organizacijos veiklos efektyvumo;
* Vertybėmis grįstą organizacijos kultūrą;
* Patyrusią ir stabilią aukštos kvalifikacijos specialistų komandą;
* Atsakingą ir gerai organizuotą darbą nuolat augančioje organizacijoje.

Šių pareigų atsakomybės aprašytos išsamiai, detaliai ir tuo pačiu – konkrečiai. „Būsimas darbuotojas iš tokio aprašymo gali susidaryti gana aiškų būsimo darbo vaizdą. Tikslus darbo pobūdžio aprašymas – itin svarbi, jei ne svarbiausia darbo skelbimo dalis. Būtent pagal ją kandidatas sprendžia dalyvauti ar ne atrankoje“, – pastebi CV–Online marketingo vadovė.

3. Dar vienas personalo atrankų bendrovės klientui vykdomos atrankos skelbimas. Kelių tiesimo ir eksploatacijos įmonių aprūpinimu medžiagomis ir technika užsiimanti monė „Keluva“ darbui Vilniuje (su nuotolinio darbo galimybe) ieško projektų vadovo (-ės), kuriam bus patikėtos šios atsakomybės:

* Automobilinių kelių ir geležinkelių triukšmą mažinančių ekranų / saugaus eismo priemonių pardavimas Lietuvos rinkoje ir kt. Baltijos šalyse;
* Projekto valdymas nuo siūlomo sprendimo atsiradimo projekte iki produkto galutinio
pardavimo / įgyvendinimo;
* Darbas su tiekėjais / pirkėjais / projektuotojais;
* Naujų produktų įvedimas į rinką;
* Dalyvavimas viešuosiuose pirkimuose.

Siūlomas atlyginimas: 3000–4000 Eur, bruto + bonusai, priklausantys nuo pasiektų darbo rezultatų + tarnybinis automobilis asmeninėms reikmėms.

Be anglų kalbos (bent B2 lygiu) iš kandidato tikimasi ir lenkų kalbos žinių (gali būti tik žodžiu). „Iš esmės įmonei reikalingas vadybinių įgūdžių turintis inžinierius arba vadybininkas, kuriam būtų nesvetimas inžinerijos pasaulis“, – sako R. Karavaitienė.

4. Bendrovė „Lietuvos geležinkeliai“ siūlo darbą organizacinės kultūros vystymo ekspertui (-ei).
Darbas – Vilniuje, su nuotolinio darbo galimybe.

Atlyginimas: 2685–4025 Eur, bruto + sveikatos draudimas, draudimas nuo nelaimingų atsitikimų bei nemokamos kelionės traukiniais vsoje Lietuvoje.

Darbo pobūdis:
* LTG vertybių ir elgsenų artinimas ir integravimas į kasdienį darbą.
* Lyderystės, įvairovės ir įtraukties stiprinimo programų bei iniciatyvų įgyvendinimas.
* Darbuotojų įsitraukimo ir lojalumo stiprinimo iniciatyvų kūrimas ir įgyvendinimas.
* Kultūros tyrimų organizavimas, rezultatų analizė
* Priemonių ir įrankių, skatinančių atvirą ir nuolatinį grįžtamąjį ryšį, diegimas.
* Darbdavio įvaizdžio organizacijos viduje stiprinimas.

Kadangi organizacinės kultūros vystymo specialisto pareigos Lietuvos rinkoje dar neturi solidžios istorijos, todėl kandidatui keliami reikalavimai yra labiau nukreipti į asmenines savybes, pvz. veržlumas, iniciatyvumas, noras kasdien augti ir tobulėti; drąsa imtis naujų užduočių, orientacija į aukščiausius rezultatus. Tikimasi, kad darbuotojas (-a) turės žinių ir patirties žmonių, kultūros, darbuotojų įsitraukimo ir lojalumo, vertybių diegimo, lyderystės srityse.

„Darbo pasiūlymas atrodo solidžiai ir profesionaliai. Organizacija išsamiai prisistato, akcentuoja veiklos strateginę svarbą Lietuvai. Vertės pasiūlyme kandidatui neslepiama, kad darbuotojo laukia dinamiškas darbas įmonės pokyčių laikotarpiu“, – vertina darbo portalo marketingo vadovė.

5. Personalo atrankų įmonė savo klientui – įmonei „Klinkmann“, pramoninių elektros komponentų ir automatikos sprendimų tiekėjai Šiaurės Europoje, ieško vyr. pardavimų vadybininko (-ės).
Darbo pasiūlymas parašytas anglų kalba.

Darbo vieta – Vilniuje. Suteikiama nuotolinio darbo galimybė.

Siūlomas atlyginimas – 4000 Eur, bruto + priedai.

Darbo skelbimo struktūra skiriasi nuo standartinių variantų, nes darbo pobūdį, reikalavimus ir naudas įmonė išvardina ne papunkčiui, o ištisiniu tekstu – kaip pasakojimą. Įmonė kandidatui dalykiškai ir draugiškai pasakoja, koks darbas jo laukia, ko reikia, norint būti sėkmingu darbuotoju ir kodėl verta prisijungti prie kompanijos. Toks informacijos pateikimas nėra įpastas, jis reikalauja dėmesio ir atidumo.

„Pagirtina, kad įmonė išbando nestandartinius skelbimų formatus, ieško savo unikalaus komunikacijos tono ir stiliaus, stengiasi išsiskirti ir atkreipti kandidatų dėmesį“, – vertina R. Karavaitienė.

***

Šis straipsnis yra specialaus „Delfi Karjera“ projekto ciklo „Populiariausi darbo skelbimai“ dalis. Ciklas skirtas atidžiau pažvelgti į darbo rinką Lietuvoje ir įvertinti, kokių darbuotojų ieškoma. Ankstesnį ciklo tekstą rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją