Kasdienybės šurmulyje atrodo, kad gyvename dėl karjeros, santykių, tikslų ir ambicijų, tačiau juk pagrindinis dalykas, kurį turime, esame mes patys. Meilė sau susideda iš daugelio dalykų, įskaitant ir pačius banaliausius. Kažkas leidžia sau prieš naktį suvalgyti aguonų pyrago, o kažkas – pasivaikščioti pačiu mėgstamiausiu miesto maršrutu; kažkas pasiduoda savo nekaltoms silpnybėms, o kažkas, atvirkščiai, imasi neįprastų veiksmų, kad išeitų iš komforto zonos.

Tiesa yra viena: norint išsaugoti harmoniją su savimi ir judėti tik į priekį, labai svarbu mokėti save paskatinti ir žinoti, kaip pamaloninti savąjį „aš“. Šiame straipsnyje garsios ir daug pasiekusios moterys atskleidžia įdomiausius, naudingiausius, o kartais net keisčiausius įpročius, kaip jos pradžiugina save ne ypatingomis progomis, bet kiekvieną dieną.

Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle – vynas ir prancūziškos bulvytės

Sasekso kunigaikštienė Meghan Markle gali pasigirti puikia figūra, kuri neturėtų jai kelti didesnių problemų. Tačiau kartą Didžiosios Britanijos princo Harry žmona prisipažino, kad prancūziškos bulvytės ir raudonasis arba rožinis vynas yra tikros jos silpnybės. Meghan netgi atskleidė savo mėgstamiausio vyno pavadinimą. „Tignanello“ yra sodrus raudonasis vynas, kurio paragavau prieš septynerius metus, – aiškino M. Markle. – Jis dar vadinamas „Tig“. Po šio vyno pagaliau supratau, ką žmonės turi galvoje, kalbėdami apie vyno struktūrą, „kūną“ ir „kojas“. „Tig“ tapo mano pravarde“.
Oprah Winfrey – vandens procedūros

Garsioji televizijos laidų vedėja yra pamišusi dėl vandens procedūrų ir net vadina jas savo „hobiu“. Akivaizdu, kad šis atsipalaidavimo būdas tarp įžymybių yra vienas populiariausių. „Man patinka įvairiausios druskos, vonios aliejai ir viskas, kas skirta voniai“, – sakė Oprah. – Turiu net rankų vonią iš marmuro ir onikso. Ji pagaminta pagal mano kūno proporcijas. Nejuokavau sakydama, kad maudytis vonioje yra mano mėgstamiausias hobis“.
Nicole Kidman – kūno priežiūros ritualai ir šiek tiek sporto

Ši australų aktorė yra pasirengusi pagrūmoti pirštu toms žvaigždėms, kurios atsiduoda savo silpnybėms, ir įnešti į mūsų rinkinį sveiko gyvenimo būdo natų. „Aš dievinu darytis manikiūrą, taip pat praustis ir rūpintis savo kūno priežiūra. Paprasti, kasdieniai kūno priežiūros ritualai man teikia neapsakomą malonumą. Pavyzdžiui, aš jaučiuosi tiesiog puikiai, kai pabėgiojusi prausiuosi po karštu dušu. Po jo odai net nereikia kosmetikos – ji atrodo sveika ir gaivi“.
Beyonce – mėgstamas maistas sekmadieniais

Karalienė B vieną dieną per savaitę leidžia sau mėgautis viskuo, ką draudžia dietologai. Paprastai tai būna sekmadieniai. Būtent šią savaitgalio dieną Beyonce surengia sau mažą pilvo šventę. „Tą dieną valgau, ką tik noriu. Dažniausiai tai būna pica – mano didžiausia aistra ir silpnybė“, – komentavo atlikėja.
Mariah Carey – vonia su pienu

Amerikiečių dainininkė, dainų autorė ir filantropė M. Carey niekada nestovi vietoje ir visada žengia koja kojon su laiku – ir tai ji daro ne tik profesinėje srityje. Praėjusiais metais M. Carey atskleidė vieną neįprastą savo grožio pomėgį. „Aš dažnai mėgaujuosi voniomis su pienu. Taip, kartais aš naudoju pieną kaip grožio priemonę. Tačiau neketinu atskleisti visų savo kortų: šis triukas nėra vienintelis mano arsenale“, – teigė ji.

Chloe Kim – užkandžiai lovoje

Amerikiečių snieglentininkė ir olimpinė čempionė Ch. Kim nuo ryto iki vakaro treniruojasi, todėl nenuostabu, kad jos mėgstamiausias atsipalaidavimo būdas yra išsitiesti lovoje, dar vilkint pižamą suvalgyti vėlyvus pusryčius ir panaršyti internete, kuriam dažnai nebelieka laiko. „Dievinu gulėti lovoje, nieko nedaryti ir mėgautis mėgstamu maistu. Tokiomis dienomis visada šalimais turiu kompiuterį, užkandžių ir patogią pižamą. Su tokiais palydovais galėčiau gyventi metų metais ir niekur neišeiti“, – prisipažino sportininkė.
Vera Wang – vonia su žvakėmis

Garsi vestuvinių suknelių dizainerė Vera Wang jėgų įkvėpimo semiasi iš vakarinių vandens procedūrų romantiškoje ir atpalaiduojančioje aplinkoje. atmosferoje: „Mano vakaras prasideda nuo karštos vonios, kurioje praleidžiu gana daug laiko. Kad būtų jaukiau, užsidegu žvakę, įsijungiu žinias ir stengiuosi sugaudyti visą informaciją, kurią praleidau dienos metu. Toks ritualas man yra idealus: aš atsipalaiduoju, nusiteikiu miegui. Šis mano dienotvarkės punktas man yra labai reikšmingas“, – teigė V. Wang.
Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (15)