1. Personalo atrankų įmonė savo klientui – bilietų platintojui kakava.lt – darbui Vilniuje (su nuotolinio darbo galimybe) ieško atsakingo ir organizuoto projektų administratoriaus (-ės), kuris bus atsakingas už:

* Bilietų platinimo sistemos administravimą: renginių informacijos sukėlimą į sistemą, informacijos korekciją ir renginių paleidimą į prekybą;
* Nesudėtingos dokumentacijos, renginių ataskaitų rengimą ir įžvalgų perteikimą renginio organizatoriui;
* Komunikaciją su renginių organizatoriais, pastovaus ryšio palaikymą;
* Renginių komunikacijos planavimą ir derinimą su organizatoriais;
* Pardavimų sekimą ir komunikacijos optimizavimo pasiūlymų teikimą organizatoriui;
* Bilietų skenavimo ir pardavimo įrangos poreikio planavimą;
* Dalyvavimą renginiuose ar pagalbą telefonu organizatoriui, vykstant renginiui (pagal poreikį).

Panašaus darbo patirtis įmonei būtų privalumas. Šis darbas tinka ir studentui, nes įmonė suteikia galimybę dirbti lanksčiu grafiku ir darbą derinti su studijomis.

Siūlomas atlygis: 1500 – 2100 Eur (bruto).

Darbo pasiūlymas – standartinės struktūros, jame trumpai pristatoma įmonė, išsamiai aprašomos darbuotojo laukiančias atsakomybės, keliami pozicijai būtini reikalavimai ir pateikiamas gan įprastų, bet neprastų naudų pasiūlymas:

* Nenuobodžią ir įtraukiančią veiklą pilnai darbo dienai;
* Atsakingą ir dinamišką darbą ypatingai įdomiame projekte;
* Profesinio tobulėjimo galimybes;
* Lankstų darbo grafiką, galimybę derinti su studijomis;
* Kolegas, kurie pasiryžę augti kartu;
* Laisvę kurti ir įgyvendinti idėjas;
* Galimybę dalyvauti įvairiuose renginiuose.

Šis darbas puikiai tiks aktyviai, gebančiai planuoti ir organizuoti darbus asmenybei, kuriai įdomus ne tik renginių pasaulis, bet ir profesinis augimas, pastebi CV–Online marketingo vadovė.

2. Bendrovė LTK Food Group, Lietuvoje ir Latvijoje veikianti svetingumo ir maitinimo paslaugų įmonė (žinoma dėl savo įvairaus sėkmingų restoranų ir „Ghost kitchen“ prekių ženklų portfelio, maisto gamybos įmonės „Maisto namai“ bei naujai įkurto „grab-and-go“ koncepcijos prekės ženklo „Delici“) ieško dinamiško ir į rezultatus orientuoto pardavimų vadovo (-ės).

Pardavimų vadovas įmonės augimui kurs pardavimų strategiją, vadovaus pardavimų komandai ir sieks pardavimų tikslų.

Atlyginimas: 5000–6500 Eur, neatskaičius mokesčių + ketvirtiniai priedai. Kitos naudos arba vertės pasiūlymas nenurodomas.
Darbas – Vilniuje.

„Darbo pasiūlymas parašytas anglų kalba. Skelbimas išsamus ir profesionaliai paruoštas. Įmonė prisistato, kalba apie veiklos specifiką ir pasiekimus, trumpai aprašo, kokio darbuotojo kokioms užduotims tikisi ir tuomet detaliai išvardina atsakomybes bei pristato darbo specifiką“, – vertina R. Karavaitienė.

Reikalavimuose bene svarbiausia dalis – sėkminga panašaus darbo patirtis tiek siekiant pardavimų rezultatų, tiek vadovaujant komandai, tiek ryšių su klientais palaikymas.

Aukštojo išsilavinimo reikalavimas yra paskutinis sąrašo punktas.
Nors skelbimas didelės apimties, tačiau visi jo elementai svarbūs ir tikslingai pateikti darbo pasiūlyme tam, kad sudomintų ir pritrauktų potencialius kandidatus.

3. Bendrovė „Dagmita“, kuri užsiima techninių sprendimų ir didmenine atsarginių detalių įrengimams pramonei ir žemės ūkio technikai prekyba, šiuo metu darbui Vilniuje, Kaune ir Klaipėdoje ieško pardavimo vadybininko (-ės).

Darbo užmokestis: 2000–3000 Eur (bruto) + priedai, priklausantys nuo pasiektų asmeninių rezultatų + sveikatos draudimas, profesinio tobulėjimo kursai užsienyje.

Darbo pasiūlymas tikslus ir konkretus, jame nedaugiažodžiaujama, kalbama trumpai ir iš esmės.

Vienas iš įdomesnių reikalavimų – lojalumas. Retai kuri įmonė drįsta darbo skelbime iš būsimo darbuotojo reikalauti lojalumo, tačiau kandidatams tai puikus ženklas, kad įmonė vertina ilgiau vienoje įmonėje dirbančius darbuotojus ir tikisi, kad įsidarbinęs žmogus greitu metu neieškos kitų variantų.

4. Bendrovė „Domus Lumina“ darbui Kaune ieško gamybos operatoriaus (-ės).

Atlyginimas: 1160 Eur (bruto). Įgijus patirties bei išmokus dirbti per skirtingas gamybos linijas yra suteikiama aukštesnė kategorija ir didesnis darbo užmokestis.

Darbo pasiūlymas nesudėtingas, trumpai pristatomas darbo pobūdis ir specifika:
* Žaliuzių ir kt. langus dengiančių gaminių surinkimas;
* Gaminių kėlimas iki 25 kg.;
* Stovimas darbas;
* Darbo laikas 6:00-14:30 val., savaitgaliai laisvi!

Akcentuojami gamybos srityje darbo ieškantiems svarbūs dalykai, pvz: darbas sausose, švariose patalpose; apmokymas darbo vietoje, todėl patirtis nebūtina; nuolaidos įmonės produkcijai; nemokama kava ir arbata.

Įmonė taip pat turi rekomendacijų sistemą ir už rekomenduotą draugą (jam išdirbus 3 mėn.) mokės 50 Eur.

Darbo skelbime nepamirštamas ir darbdavio įvaizdis, įmonė didžiuojasi savo pasiekimais, vaizdo klipe pristato savo veiklą, parodo gamybos cechus, procesus bei gaminius.

5. Įmonių grupė InnoForce Group, teikianti IT paslaugas ir kurianti modernius sprendimus įvairioms organizacijoms SailPoint technologijų pagrindu prie komandos Vilniuje kviečia prisijungti projektų administratorių (-ę).

Atlyginimas: 500–2250 Eur (bruto).

Trumpas, vos iš kelių sakinių sudarytas darbo pasiūlymas. Darbo pobūdį įmonė perteikė vienu sakiniu – IT projektų dokumentų rengimas, derinimas, administravimas, bendravimas su klientais, partneriais iš užsienio tiek raštu, tiek žodžiu. Tačiau, atrodo, tiek ir užtenka esmei perteikti.

Reikalavimų taip pat nėra daug, visi jie – tiksliniai:
* Aukštasis išsilavinimas;
* Kompiuterinis raštingumas, puikūs dokumentų rengimo ir redagavimo įgūdžiai;
* Labai geros anglų kalbos žinios (ne mažesnis nei C1 lygis tiek raštu, tiek žodžiu);
* Panašaus darbo patirtis (privalumas).

Palyginus su darbo pobūdžio aprašymu, kuris įprastai sudaro didžiausią skelbimo dalį, šiuo atveju yra atvirkščiai, tai, ką siūlo įmonė – yra didžiausias pasiūlymo elementas:
- galimybę dirbti nuotoliniu būdu;
- lanksčias darbo sąlygas ir puikią atmosferą;
- įdomų, dinamišką ir atsakingą darbą;
- galimybę mokytis ir kelti kvalifikaciją;
- darbo užmokestį nuo 1500 Eur iki 2250 Eur (bruto), atsižvelgiant į turimą patirtį.

Įmonė pritaikė gan gerą strategiją, būsimo darbuotojo negąsdina su sudėtingu darbo pobūdžiu ar komplikuotais reikalavimais, o kalba trumpai bei pateikia patrauklų naudų krepšelį.

***

Šis straipsnis yra specialaus „Delfi Karjera“ projekto ciklo „Populiariausi darbo skelbimai“ dalis. Ciklas skirtas atidžiau pažvelgti į darbo rinką Lietuvoje ir įvertinti, kokių darbuotojų ieškoma. Ankstesnį ciklo tekstą rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)