1. Personalo atrankų bendrovė savo klientei – sėkmingai NT sektoriaus bendrovei – ieško generalinio direktoriaus (-ės) (CEO), kuris bus atsakingas už 20-30 kolegų komandos, valdomų ir vystomų NT objektų krepšelio, pelno nuostolių rezultatų valdymą. Generalinis direktorius turės užtikrinti tolesnį 20-30 % įmonės augimą.

Darbas Vilniuje.

Atlyginimas: 7000 Eur, bruto + automobilis + bonusavimo sistema.
Įmonės pavadinimas neatskleidžiamas, nepateikiama ir jokių užuominų, kokia NT įmonė tai galėtų būti.

Darbo pasiūlyme didžiąją turinio dalį sudaro darbo pobūdžio ir atsakomybių aprašymas, tuo tarpu reikalavimų kandidatui nėra tiek daug, bet visi jie susiję su vadovaujamo darbo patirtimi.

Lūkesčiai kandidatui:

* Ne mažesnė nei 3 m. vadovaujamo darbo patirtis vykdančiojo (-iosios), generalinio (-ės), finansų direktoriaus (-ės) pozicijoje (patirtis NT srityje būtų didelis privalumas);
* Patirtis aukščiausios grandies vadovo (-ės) pozicijoje vadovaujant kitiems vadovams;
* Puikūs organizaciniai, komandinio darbo, planavimo, bendravimo įgūdžiai, gebėjimas priimti sprendimus.

Darbo skelbimas, pasak CV–Online marketingo vadovės, tvarkingas, profesionalus ir optimalios apimties.

2. Visuomeninė organizacija „Gelbėkit vaikus“ ieško naujo komandos nario – individualios priežiūros darbuotojo (-os) darbui su šeimomis Vaiko ir šeimos centre.

Visuomeninė organizacija „Gelbėkit vaikus“ – tai 1991 m. įkurta nepolitinė, nevyriausybinė ir nereliginė, už vaiko teises kovojanti organizacija, šiuo metu turinti 21 struktūrinius padalinius 21 Lietuvos miestuose ir rajonuose. Tai vienintelė Šiaurės Rytų Europos organizacija, esanti tarptautinio tinklo „Save the Children“ tikrąja nare.

Darbas – Vilniuje.
Atlyginimas: 1246–1600 Eur, bruto.

Darbo pobūdis:
- paslaugų teikimas vaikui ir šeimai Fabijoniškių seniūnijoje;
- vaiko ir šeimos narių įgūdžių formavimas ir stiprinimas;
- bendradarbiavimas su kitais specialistais, galinčiais suteikti pagalbą vaikui ir šeimai.

Šiai pozicijai, išsilavinimo atžvilgiu, pakanka turėti ne žemesnį kaip vidurinį išsilavinimą bei būti išklausius privalomus kursus.

„Reikalavimuose minimos asmeninės savybės yra gana netipinės, palyginus su kitais darbo pasiūlymais, tačiau visiškai atitinka šią poziciją: komunikabilumas, tolerancija, lankstumas, kantrybė ir puikūs bendradarbiavimo įgūdžiai“, – pastebi CV–Online marketingo vadovė.

Įmonės pasiūlyme kandidatui be įprastinių dalykų (draugiškas kolektyvas, dinamiškas darbas, visos darbui reikalingos priemonės), siūlomos kompetencijos kėlimo galimybės.

3. Tarptautinė FinTech įmonė, kurios padaliniai yra 14-oje šalių, „Eleving Vehicle Finance“, darbui Vilniuje (su galimybe bent 1 metams persikelti į kitą šalį) ieško COO (Chief Operating Officer).
Atlyginimas: 5000–7000 Eur, bruto + sveikatos draudimas.

Papildomose naudose siūlomi originalūs priedai arba privalumai, pvz. greitas poveikis be biurokratijos; įmonės rezultatų ir tikslų skaidrumas, atviro grįžtamojo ryšio kultūra; būsto ir kelionių išlaidų kompensavimas. Įmonė teigia esanti šeimai draugiška darbovietė.

Darbo pasiūlymas parašytas anglų kalba.

„Skelbimas stilingas, galima sakyti, atspindintis fintech dvasią – pasakojama apie įmonės vertybes, stiprybes, išskirtinumus, kitokį požiūrį į darbą ir darbuotojus“, – komentuoja Rita Karavaitienė.

Iš potencialaus darbuotojo įmonė tikisi svarios panašaus darbo patirties, gebėjimo priimti greitus ir strateginius sprendimus; darbo su duomenimis patirties, analitinių bei lyderystės gebėjimų. COO turėtų būti proaktyvi asmenybė, gebanti dirbti su visais organizacijos lygiais.

4. Personalo atrankų įmonė savo klientui – „Caerus Distribution“ (medicinos prekių platintojas) darbui Vilniuje, su nuotolinio darbo galimybe, ieško regiono pardavimų vadybininko (-ės), kuris bus atsakingas už verslo Lietuvoje vystymą bei komandos formavimą.

Darbo pobūdžio aprašymas labiau atitinka medicinos atstovo pareigas. Pagrindinės darbuotojo laukiančios užduotys yra susijusios su klientų paieška, produktų pristatymu, pardavimu, pardavimų strategijos įgyvendinimu, rezultatų siekimu. Darbo pasiūlyme neminimos atsakomybės, kurios būtų susijusios su komandos formavimu.

Reikalavimų sąrašas ilgas, jis taip pat atitinka medicinos atstovo pareigas. Įmonei svarbu, kad kandidatas turėtų bent 5 metų panašaus darbo patirties, aukštąjį išsilavinimą, puikias lietuvių ir anglų kalbos žinias, vairuotojo pažymėjimą, įsiklausymo, loginio mąstymo ir problemų sprendimo įgūdžius.

Siūlomas darbo užmokestis: 3500 Eur, bruto + priedai, priklausantys nuo rezultatų, profesionalūs mokymai, darbo priemonės: automobilis, kompiuteris ir telefonas asmeniniam naudojimui, lanksčios darbo valandos.

Darbo pasiūlymas – anglų kalba.

5. Vilniaus vystymo kompanija siūlo darbą projektų asistentui (-ei), kuris bus atsakingas už:

* įmonės vykdomų projektų krepšelio informacijos atnaujinimo proceso koordinavimą;
* su projektų įgyvendinimu susijusios informacijos (grafikas, biudžetas ir kt.) kliento informacinėje sistemoje atnaujinimą;
* pasitarimų darbotvarkės ir protokolų rengimą;
* mėnesinių, ketvirtinių ar kito periodiškumo ataskaitų rengimą;
* projektų valdymo sistemos administravimą ir pagalbos Projektų vadovams dirbant su informacine sistema teikimą.

Šis darbas tinka ir paskutiniųjų kursų studentui (-ei), o IT arba projektų valdymo patirtis būtų privalumas.

Siūlomas atlyginimas: 2000–2500 Eur, neatskaičius mokesčių + kintama atlygio dalis.
Kandidatams akcentuojama šio darbo prasmė, galimybė prisidėti įgyvendinant didžiausius Vilniaus miesto viešuosius investicinius projektus.

Darbas Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe.

Pasak CV–Online marketingo vadovės, Vilniaus vystymo kompanija patraukliai prisistato, išsamiai pasakoja apie vykdomus projektus, jų pobūdį ir naudą, akcentuoja įmonėje užtikrinamas lygias galimybes, nors, tai turėtų būti savaime suprantamas dalykas, kurį turėtų užtikrinti visos įmonės.

***

Šis straipsnis yra specialaus „Delfi Karjera“ projekto ciklo „Populiariausi darbo skelbimai“ dalis. Ciklas skirtas atidžiau pažvelgti į darbo rinką Lietuvoje ir įvertinti, kokių darbuotojų ieškoma. Ankstesnį ciklo tekstą rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją