1. Europos socialinio fondo agentūra terminuotai sutarčiai (su galimybe pratęsti) ieško ne mažesnę nei vienerių metų panašaus darbo patirtį turinčio komunikacijos specialisto (-ės).

Darbas Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe.

Atlyginimas: 1894 – 3518 Eur, bruto.

„Darbo pasiūlymas itin didelės apimties, parašytas formaliu stiliumi, tačiau tai nemažina kandidatų susidomėjimo šiuo darbo pasiūlymu.
Komunikacijos specialistas bus atsakingas už vieningos komunikacijos strategijos formavimą; viešųjų pirkimų vykdymą; kampanijų rengimą, koordinavimą ir įgyvendinimą; seminarų, mokymų organizavimą ir koordinavimą; projektų duomenų valdymą; interneto svetainės administravimą ir kt.“, – vardina CV–Online marketingo vadovė Rita Karavaitienė.

Darbo pobūdį sudaro 11 itin detaliai aprašytų punktų, o reikalavimų sąrašas dar ilgesnis – 15 punktų. Šioje pozicijoje pravers įvairi darbo komunikacijos srityje patirtis, pvz., kūrybinis rašymas: informacijos analizė, sisteminimas ir apibendrinimas; viešojo kalbėjimo patirtis; komunikacijos priemonių planavimo ir organizavimo patirtis, darbas su žiniasklaidos atstovais ir t.t.

Kandidatui siūlomas įdomus, atsakingas ir prasmingas darbas.
Kandidatavimas vykdomas per vtd sistemą ir norint kreiptis dėl šio darbo, reikia pateikti nemažai dokumentų:

1. Prašymą leisti dalyvauti konkurse;
2. Asmens tapatybę patvirtinantį dokumentą, išsilavinimą patvirtinančius dokumentus, kitus dokumentus, patvirtinančius pretendento atitiktį kvalifikaciniams reikalavimams;
3. Gyvenimo aprašymą – nurodyti vardą, pavardę, gimimo datą, gyvenamosios vietos adresą, telefono numerį, elektroninio pašto adresą, išsilavinimą, darbo patirtį, savo privalumų sąrašą (nurodyti dalykines savybes). Jeigu pareigybei, kuriai skelbiamas konkursas, užimti būtini tam tikri įgūdžiai, šiame sąraše turi būti nurodyti ir jie;
4. Užpildytą pretendento anketą.

2. „Staticus“ – fasadų rangovas Šiaurės Europoje, teikiantis visą fasadų projektavimo, gamybos ir montavimo paslaugų spektrą, šiuo metu siūlo darbą administratorei (-iui).

Skelbime įmonė nemažai dėmesio skiria darbdavio įvaizdžio formavimui, patraukliai pristato įmonę, naudoja video medžagą, pasiūlyme pateikia nemažą darbuotojui suteikiamų naudų sąrašą.
Darbas Vilniuje. Suteikiama nuotolinio darbo galimybė + lankstus darbo grafikas.

Atlyginimas: 1700–2300 Eur, neatskaičius mokesčių.

Darbuotojo laukiantys tikslai ir užduotys:
* Duomenų administravimas ir suvedimas į vidinę įmonės sistemą;
* Įsitraukimas ieškant naujų paslaugų tiekėjų bei sutarčių sudarymas;
* Sąskaitų administravimas per vidinę įmonės sistemą;
* Darbuotojų dokumentų valdymas ir administravimas;
* Darbuotojų komandiruočių registravimas bei organizavimas (apgyvendinimo paieška, bilietų pirkimas);
* Įvairių mokymų paieška, organizavimo klausimai.

„Reikalavimų kiekis proporcingas darbo pobūdžiui. Būtinos anglų kalbos žinios (raštu ir žodžiu), rusų kalbos žinios – privalumas.

Skelbimas nesudėtingas, patraukia dėmesį patraukliu informacijos pateikimu ir draugišku bendravimo tonu“, – vertina R. Karavaitienė.

3. Lietuvos Respublikos specialiųjų tyrimų tarnyba ieško korupcijos prevencijos pareigūno/-ės, kuris turi ne mažesnę nei 2 metų panašaus darbo patirtį.

Darbas Kaune.
Atlyginimas: 2300–2400 Eur (bruto). Papildomos naudos nenurodomos.

Darbo pasiūlyme STT ne tik išsamiai aprašo veiklą, misiją, vertybes, bet ir publikuoja stiprias įvaizdines nuotraukas, o STT agentų pritraukimui naudoja dinamišką, įtaigų vaizdo klipą.
„Apskritai, šis darbo skelbimas yra geras darbdavio įvaizdžio formavimo pavyzdys“, – vertina CV–Online marketingo vadovė.

STT tikisi iš darbuotojo:
- kad rinks, sistemins, ir antikorupciniu požiūriu vertins analizuojamą valstybės ar savivaldybės veiklos sritį ar procesą reglamentuojančius teisės aktus, praktinį procedūrų įgyvendinimą ir kitą reikšmingą informaciją;
- parengs korupcijos rizikos analizės išvadą, teiks motyvuotas išvadas dėl korupcijos rizikos egzistavimo, pasiūlymus dėl korupcijos rizikos veiksnių mažinimo ar šalinimo valstybės ar savivaldybės veiklos srityje ar procese.

4. Personalo atrankų įmonė savo klientui – gamybos įmonei – ieško finansų vadovo (-ės).
Įmonės pavadinimas neatskleidžiamas, tik nurodoma, kad tai yra viena moderniausių ir sparčiausiai augančių gamintojų visame Baltijos regione.

Darbo vieta – Vilniaus rajonas.
Siūlomas atlyginimas: 6600–7400 eurų, bruto + tarnybinis automobilis, kuro kompensacija, sveikatos draudimas, darbo iš namų galimybė, pietų kompensavimas.

Būsimas finansų vadovas prisijungs prie įmonės vadovų strategų komandos ir bus atsakingas už įmonės finansinės veiklos vertinimą bei naujų verslo projektų galimybių analizę bei įgyvendinimą. Turės 8-10 žmonių komandą, kuriai padės organizuoti kasdienius darbus buhalterijoje, sandėlio apskaitos valdyme ir susijusiose srityse.
Reikalinga bent 3 metų panašaus darbo patirtis, finansų srities išsilavinimas, strateginis, analitinis mąstymas, orientacija į rezultatą ir gera anglų kalba (raštu ir žodžiu).

Darbo skelbimas, pasak CV–Online marketingo vadovės, parašytas profesionaliai, struktūriškai tvarkingai, jame pateikta informacija, jos kiekis ir pobūdis atitinka siūlomas pareigas. Skelbime naudojama vaizdinė medžiaga kuria teigiamą įspūdį.

5. UAB „Įrankiai.lt“ siūlo darbą prekių duomenų suvedėjui. Jau pareigų pavadinime įmonė nurodo, kad patirtis nebūtina. Tokia specifinė informacija prie pareigų pavadinimo suveikia teigiamai ir pritraukia daugiau kandidatų.

Šis darbas puikiai tinka studentams, darbas gali būti nepilnu etatu, po paskaitų, laisvu grafiku, kaip papildomas darbas ir pan.

Siūlomas atlygis – 6 Eur/val. Nurodoma sąlyga: būtina išdirbti ne mažiau nei 80 darbo valandų per mėnesį.

Darbas – Kaune su nuotolinio darbo galimybe.

Reikalavimai
- Labai geras lietuvių kalbos rašybos išmanymas;
- Anglų kalbos mokėjimas (reikės suvedinėti bazę iš angliško arba rusiško katalogo);
- MS Excel žinios: mokėti atlikti elementarias formules, kopijuoti ir pan. bei būti ne kartą tai darius;
- Gebėjimas minimaliai redaguoti nuotraukas: kopijuoti, iškirpti (bei būti ne kartą tai darius);
- Gebėjimas gilintis į detales;
- Atsakingumas ir kruopštumas;
- Elementarus supratimas apie techniką.

Skelbimas parašytas paprastai, aiškiai, konkrečiai. Informacijos kiekis pakankamas, reikalavimai ir darbo pobūdis nesudėtingi.

***

Šis straipsnis yra specialaus „Delfi Karjera“ projekto ciklo „Populiariausi darbo skelbimai“ dalis. Ciklas skirtas atidžiau pažvelgti į darbo rinką Lietuvoje ir įvertinti, kokių darbuotojų ieškoma. Ankstesnį ciklo tekstą rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją