„Darbuotojams, kurie ateityje svajoja kurti savo verslą, įmonėje yra visos galimybės pamatyti iš arti, kaip jis kuriamas, ir kaip priimami strateginiai sprendimai. Viena iš mūsų įmonės pagrindinių vertybių yra skaidrumas, tad ir įmonės bendraįkūrėjai dalijasi informacija su darbuotojais apie tai, kaip sekasi mūsų verslui, su kokiais iššūkiais susiduriame“, – pranešime žiniasklaidai teigia įmonės vyresnioji talentų vadovė Justina Raškauskienė.

Kurdama naudų paketą esamiems ir būsimiems darbuotojams įmonė siūlo sveikatos draudimą, psichologinę terapiją, lanksčias darbo valandas. Suteikia biudžetą mokymuisi ir tobulėjimui, darbo vietai namuose įsirengti bei kiek neįprastą naudą – siūlo namų tvarkytojų paslaugas.

Šiuo metu įmonė siūlo darbą šiems specialistams:

1. Produkto dizainerei (-iui)

Reikalavimai: patirtis produkto dizainerės (-io) rolėje, vartotojų elgsenos tyrimų ir testavimo patirtis, domėjimasis vertės kūrimu klientui, patirtis dirbant pagal dizaino sistemas, geros anglų kalbos žinios.

Patirtis dirbant SaaS produktą vystančioje organizacijoje – didelis privalumas.

Atlyginimas: nuo 3630 EUR iki 5780 EUR (bruto), priklausomai nuo patirties.

2. Produkto vadovei (-ui)

Reikalavimai: Patirtis produkto vadovės (-o) rolėje, žinios priimant sprendimus pasitelkiant duomenis, domėjimasis vertės kūrimu klientui, geri komunikacijos įgūdžiai, puikios anglų kalbos žinios.

Patirtis dirbant SaaS produktą vystančioje organizacijoje – didelis privalumas.

Atlyginimas: nuo 5000 EUR (bruto), priklausomai nuo patirties.

3. Klientų aptarnavimo specialistei (-ui)

Reikalavimai: klientų aptarnavimo patirtis, labai geros anglų kalbos žinios.

Patirtis dirbant SaaS produktą vystančioje organizacijoje – didelis privalumas.

Atlyginimas: nuo 1200 EUR iki 1700 EUR (bruto), priklausomai nuo patirties.

4. Vyr. vartotojo sąsajos programuotojai (-ui)/architektėi (-ui)

Reikalavimai: React, Typescript gilus technologijų išmanymas, noras gilintis į kitas technologijas.

Patirtis priimant architektūrinius programinės įrangos sprendimus – didelis privalumas.

Komunikabilumas, iniciatyvumas, geros anglų kalbos žinios, patirtis dirbant SaaS produktą vystančioje organizacijoje – didelis privalumas.

Atlyginimas: nuo 5000 EUR (bruto), priklausomai nuo patirties.

5. Inžinerijos direktorei (-ui)

Reikalavimai: inžinerijos komandos vadovo patirtis, technologijų išmanymas – didelis privalumas, orientacija į vertės kūrimą klientui, komandos auginimo, įgalinimo, veiklos vertinimo įgūdžiai, anglų kalba.

Patirtis dirbant SaaS produktą vystančioje organizacijoje – taip pat didelis privalumas.

Atlyginimas: nuo 6600 EUR (bruto), priklausomai nuo patirties.

***

Šis straipsnis yra specialaus „Delfi Karjera“ projekto ciklo „Ieško darbuotojų“ dalis. Ankstesnį ciklo tekstą rasite ČIA. Jei ieškote viso būrio darbuotojų, turite įdomių darbo pasiūlymų ar prie komandos norite pakviesti itin retų specialybių atstovus, susisiekite: roma.macijauskaite@delfi.lt.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją