1. Anoniminis darbo skelbimas. Pavadinimo neatskleidžianti tarptautinė gamybinė įmonė siūlo darbą klientų aptarnavimo vadybininkui (-ei), kuris bus atsakingas už:

- Prekių užsakymų įvedimą į apskaitos programą, patvirtinimą ir kontrolę;
- Pirminių apskaitos dokumentų išrašymą, registravimą, tvarkymą, rūšiavimą;
- Parduodamos produkcijos pristatymo koordinavimą, atsiskaitymų kontrolę;
- Santykių palaikymą su esamais klientais.

Darbas Kaune.

Siūlomas atlyginimas – 1928 – 2631 eurų (bruto).

„Skelbimas lakoniškas, reikalavimai – keli ir baziniai, tarp jų vieni iš svarbesnių - darbo Pragma programa patirtis, bei anglų kalbos žinios. Skelbimas tuo ir ypatingas, kad niekuo neypatingas, jis paprastas, trumpas – vos keliais punktais išdėstoma esmė. Apie įmonę nieko nepasakojama, kandidatams siūlomi standartiniai dalykai: draugiškas kolektyvas ir tobulėjimo galimybės. Kalbama paprastai ir formaliai. Nesudėtingi pasiūlymai sulaukia nemažo kandidatų dėmesio“, – vertina CV-Online marketingo vadovė Rita Karavaitienė.

2. Vizualiai patraukliai paruoštas „Regitros“ darbo pasiūlymas. Valstybės įmonė „Regitra“ šiuo metu ieško specialisto (-ės) egzaminavimo ir vairuotojo pažymėjimų išdavimo skyriuje.

Darbo pobūdis:
* Stebint egzaminus vertinti ir kontroliuoti procedūras, kurios užtikrintų su vairuotojų egzaminavimu susijusių įmonės funkcijų atlikimą, nustatymą bei kokybišką vairuotojų egzaminavimo paslaugų teikimą;
* analizuoti iš padalinių bei darbuotojų gaunamą informaciją apie vairuotojų egzaminavimo procedūrose kylančias problemas;
* įgyvendinti Įmonės vairuotojų egzaminavimo valdymo politiką bei teikti pasiūlymus dėl egzaminavimo, valdymo politikos tobulinimo.

Darbas Vilniuje.

Atlyginimas – 1700 – 1900 eurų, neatskaičius mokesčių + kas mėnesį gali būti mokamas iki 20 % priedas už darbuotojo (-os) veiklos rezultatus (2040 – 2280 eurų).

Įmonė darbuotojui siūlo platų naudų krepšelį, kuriame yra ir vienkartinės išmokos bei papildomos laisvos ir atostogų dienos (įvairiais atvejais), tobulėjimo galimybės bei įmonės tradicijos.
Kandidatavimas vyksta per Valstybės tarnybos valdymo informacinės sistemos Prašymų teikimo modulį (vtd.lt).

Pasak R. Karavaitienės, kandidatams keliami ne itin sudėtingi reikalavimai, vienas iš įdomesnių punktų – nepriekaištinga reputacija. Toks reikalavimas itin retai kada nurodomas darbo pasiūlymuose.

3. „Wolt“ darbui Vilniuje reikia klientų aptarnavimo asistento (–ės) (lietuviškai kalbančio (– ios). Ieškomi ambicingi greitai besimokantys žmonės, kurie norėtų padėti įmonės partneriams.

Atlyginimas – 1558 eurų (bruto).

Darbo skelbimas parašytas anglų kalba.

„Itin išsamus, detalus darbo pasiūlymas, kuris parašytas draugišku ir pozityviu tonu.
Skelbimas prasideda nuo trumpo pozicijos aprašymo, kandidatus stengiamasi sudominti dinamišku nemonotonišku darbu“, – apžvelgia CV-Online marketingo vadovė.

Toliau pristatoma įmonė, kas jai svarbu, ką ji vertina ir į ką orientuojasi. Tai ne tik vertybinis įmonės pagrindas, bet ir galimybė kandidatams pasitikrinti, ar sutampa požiūris į darbą

Iš kandidato įmonė tikisi klientų aptarnavimo patirties, anglų ir lietuvių kalbų žinių, taip pat maisto rinkos, Vilniaus eismo, skirtingų gyvenamųjų ir komercinių rajonų išmanymo. Būtini puikūs skaitmeniniai įgūdžiai, gebėjimas greitai mokytis ir vienu metu atlikti daug įvairių užduočių.

Skelbime įmonė nenurodo, koks naudų krepšelis laukia darbuotojo, daugiau dėmėsio skiriama pačio darbo įdomumo ir prasmės atskleidimui.

4. Personalo atrankų įmonė savo klientui – Lietuvos bankui – darbui finansinių paslaugų ir rinkų priežiūros departamento Mokėjimų rinkos priežiūros skyriuje ieško vyresniojo specialisto (–ės).

Darbas Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe, laisvu grafiku.
Darbo užmokestis – 1956 – 2934 eurų (bruto).
Darbo pasiūlymo struktūra standartinė, o tonas – formalus.

Darbuotojo laukia šios atsakomybės:

- Priežiūros modelių taikymas, dalyvavimas juos kuriant, diegiant ir tobulinant.
- Nuolatinė prižiūrimų įstaigų riziką ribojanti priežiūra.
- Rizikingiausių ir sistemiškai svarbių prižiūrimų įstaigų intensyvi priežiūra.
- Teminių apžvalgų (analizės), analitinės medžiagos apie prižiūrimų įstaigų veiklą rengimas ir informacijos teikimas trečiosioms šalims.
- Besisteigiančių prižiūrimų įstaigų (praplėtimo, pakeitimo) paraiškų nagrinėjimas, suinteresuotų asmenų konsultavimas prižiūrimų įstaigų veiklos ir priežiūros klausimais.
- Prižiūrimų įstaigų veiklos ir jų priežiūros reglamentavimo tobulinimas.
- Atstovavimas Lietuvos banko, tarptautinių ir valstybinių institucijų darbo grupių veikloje.

Iš kandidato tikimasi bent 1 metų panašaus darbo patirties, aukštojo universitetinio išsilavinimo ekonomikos, matematikos arba statistikos srityje bei Lietuvos Respublikos įstatymų, Lietuvos banko valdybos nutarimų ir kitų teisės aktų, Europos Sąjungos teisės aktų, reglamentuojančių prižiūrimų įstaigų veiklą, išmanymo.

Kandidatui siūlomos profesinio tobulėjimo galimybės, prasmingas, vertę kuriantis darbas.

5. Personalo atrankų įmonė savo klientui – nekilnojamojo turto vystymo ir investicijų į NT valdymo bendrovei „Rewo“ – ieško patyrusio, bent 4 metų panašaus darbo patirties turinčio projektų vadovo (-ės), kuris bus atsakingas už sklandaus statybos projektų vykdymo užtikrinimą iki ir po statybos leidimo išdavimo.

Siūlomas darbas Vilniuje.
Atlyginimas – 4000 – 5000 eurų (bruto), žadamas kasmet augantis atlyginimas.

Darbo skelbimas įprastinės struktūros, optimalios apimties. Skelbime konkrečiai ir aiškiai aprašytas darbo pobūdis, keliami vos keli, bet tiksliniai reikalavimai. Akcentuojama patirties valdant projektus iki statybos leidimo išdavimo patirtis. Reikalingas aukštasis išsilavinimas statybų inžinerijos srityje.

Kandidatams siūlomas darbas aukštos organizacinės kultūros įmonėje, malonioje erdvėje – Quadrum verslo centre, komandinės veiklos. Papildomų naudų krepšelis nenurodomas.

***

Šis straipsnis yra specialaus „Delfi Karjera“ projekto ciklo „Populiariausi darbo skelbimai“ dalis. Ciklas skirtas atidžiau pažvelgti į darbo rinką Lietuvoje ir įvertinti, kokių darbuotojų ieškoma. Ankstesnį ciklo tekstą rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją