1. Bendrovė „Shapemetics“, (prekės ženklas SOLIDU) siūlo darbą kosmetikos gamintojai (-ui).

Siūlomas atlyginimas – 1050 –1820 Eur, neatskaičius mokesčių.
Darbas – Vilniuje.

„Skelbimas paruoštas dviem kalbomis: lietuvių ir anglų. Anglų kalba yra pagrindinė SOLIDU darbo kalba. Darbo pasiūlymas iš kitų išsiskiria gausiu įgūdžių sąrašu, kuriuo bandoma pasiekti platų potencialių kandidatų ratą. Įmonė kandidatams suteikia galimybę kreiptis dėl darbo be CV“, – komentuoja CV-Online marketingo vadovė R. Karavaitienė.

Darbo pobūdžio aprašymą sudaro vos kelis punktai. Darbuotojas:
- Vykdys rutininę gamybą: pagal gamybos planą gamins rankų darbo kietuosius šampūnus ir kitus SOLIDU produktus.
- Prisidės prie žaliavų sandėlio valdymo ir priežiūros: seks likučius, tikrins žaliavų kokybę ir užtikrins, kad vyrauja tvarka ir švara.

Apskritai įmonė labai paprastai ir betarpiškai pasakoja, kokio kandidato tikisi, tam pasitelkia smagius buitinius pavyzdžius, pvz. Esi ta (tas), kuri (-is) mokykloje surūšiuodavo flomasterius pagal atspalvius, o knygas laiko pagal abėcėlės tvarką.

Darbo pasiūlymo stilius lengvas ir paprastas, tačiau tuo pačiu ir profesionalus. Tai kito požiūrio į darbo pasiūlymą pavyzdys.

2. UAB „OMG Bubble Tea“, sparčiai auganti, į tarptautinę plėtrą orientuota įmonė šiuo metu ieško vyriausiojo (-ios) administracijos vadovo (-ės) (ang. Chief Administrative Officer (CAO)). Šioje pozicijoje numatytas bendradarbiavimas su vyriausiąja veiklos vadove ( ang. Chief Operating Officer (COO)). Pagrindinis CAO tikslas – padėti COO užtikrinti greitą ir tvarų verslo augimą, organizuoti su produkcijos gamyba susijusias kasdienes operacijas.

Darbuotojo paiešką vykdo personalo atrankų įmonė.

Siūlomas darbas Vilniuje, Kaune arba Panevėžyje (pasirinktinai) su nuotolinio darbo galimybe ir lanksčiu darbo grafiku.

Atlyginimas – 5000 – 6700 Eur, neatskaičius mokesčių + automobilis ir kuro kompensacija. Premija metų pabaigoje. Papildomai suteikiama akcijų optiono galimybė bei darbas įmonės valdyboje.

„Nors darbo pasiūlymas standartinės struktūros, tačiau jo turinys nėra standartinis, gerai apgalvotas tiek darbo pobūdžio, tiek reikalavimų aprašymas. Atsitraukiama nuo šabloninių, tipinių išsireiškimų, kūrybiškai aprašomi įprastiniai dalykai. Informacijos nei per daug, nei per mažai, pasiektas aukso vidurėlis“, – darbo skelbimą vertina R. Karavaitienė.

3. Bendrovė „Lietuvos draudimas“ darbui Vilniuje ieško generalinio direktoriaus asistento (-ės).

Darbo užmokestis – 2000 – 2500 Eur, bruto.

„Dar vieno nestandartinio darbo pasiūlymo pavyzdys. Skelbimo stilius – draugiškas, įkvepiantis, skatinantis veikti. Jis prasideda nuo lengvu stiliumi parašyto įmonės prisistatymo, kuriame atskleidžiamos vertybės, pvz. „Jei trumpiau – profesionaliai žiūrime į darbą ir gerai jaučiamės savo darbo vietoje. Tačiau tikime, kad su dar vienu šeimos nariu tapsime dar stipresni. Ar prisijungsite prie mūsų?” – cituoja CV-Online marketingo vadovė.

„Darbo pobūdis“ skelbime įvardintas „Kaip atrodys Tavo darbo diena?“, „Reikalavimai“ pavadinti „Skamba įkvepiančiai? Puiku! O štai ko tikimės iš Tavęs“, o „Ką siūlo įmonė“ pakeista į „O mums bus svarbu Tavo“.

Reikalavimai nėra sudėtingi, daug dėmesio skiriama asmeninėms savybėms ir požiūriui į darbą.
Įmonė detalizuoja naudų krepšelį:
• Sveikata: sveikatos draudimas, nelaimingų atsitikimų draudimas, programa „Jaučiuosi gerai“ emocinei ir fizinei sveikatai palaikyti.
• Darbo ir poilsio balansas: hibridinis darbo modelis ir daugiau atostogų („Sveikadieniai“, „Katino dienos“ ir „Darbostogos“).
• Finansinė gerovė: nuolaidos draudimo produktams, metinė premija, 200 eurų nuotolinės darbo vietos gerinimui.
• Tobulėjimas: asmeninės mokymosi, naujokų įvedimo programos.
• Savirealizacija: individualus karjeros planavimas ir neribotos galimybės (per 2021 metus 90 darbuotojų padarė vidinę karjerą), pripažinimo renginiai.

Tokie, nors ir nedideli skelbimo pokyčiai sukuria itin malonų įspūdį apie įmonę bei darbą, ko nepavyktų pasiekti pasirinkus įprastinį darbo pasiūlymų rašymo stilių. Darbo pasiūlymas stipriai prisideda prie darbdavio įvaizdžio formavimo ir stiprinimo.

4. Personalo atrankų įmonė pirmaujančiai tarptautinei įmonei, besispecializuojančiai žinomų FMCG produktų ir prekių ženklų gamyboje ir platinime, siekiančiai stiprinti augančius pardavimus Baltijos šalyse, ieško ambicingo, savarankiško, atviro ir į rezultatą orientuoto svarbių klientų vadybininko (-ės) (FMCG) – komandos vadovo ir pardavimų komandos žaidėjo, turinčio pozityvų požiūrį į klientus.
Darbas – Vilniuje.

Atlyginimas – 5000 Eur, bruto + nuo rezultatų priklausantys priedai, automobilis bei asmeninio tobulėjimo galimybės.

Darbo pasiūlymas parašytas anglų kalba.

Reikalinga panašaus darbo patirtis (privalumas – įgyta tarptautinėje įmonėje), FMCG specifikos išmanymas, puikūs bendravimo įgūdžiai, puikios lietuvių ir geros anglų kalbos žinios, vairuotojo pažymėjimas.

Darbo pasiūlymas paruoštas profesionaliai, parašytas dalykišku stiliumi, su optimaliu informacijos kiekiu.

5. „Galio Group“, nekilnojamojo turto vystymo ir valdymo įmonė, siūlo prisijungti prie komandos teisininkę (-ą).

Siūlomas atlyginimas – 4200 Eur, bruto + sveikatos draudimas.

Darbo pobūdis:
• Projektavimo, statybos rangos, nuomos, pirkimo-pardavimo ir kitų sutarčių rengimas;
• Teisinių išvadų ir rekomendacijų teikimas bei darbuotojų konsultavimas nekilnojamojo turto ir statybų teisiniais klausimais;
• Korporatyvinių dokumentų rengimas;
• Darbo teisės dokumentų rengimas ir konsultavimas su darbo santykiais susijusiais klausimais;
• Grupės įmonių interesų atstovavimas derybose, taip pat valstybės ir savivaldos institucijose.

Iš kandidato tikimasi:

- 3+ metų teisinio darbo patirties nekilnojamojo turto ir statybų teisės srityje (darbo patirtis advokatų kontoroje būtų privalumas);

- patirties sprendžiant nekilnojamojo turto ir statybų teisės probleminius klausimus.

„Įmonė glaustai aprašo darbo pobūdį, kelia tikslingus reikalavimus, jų nėra itin daug. Pasiūlymo kandidatui sąraše figūruoja tipiniai abstraktūs dalykai: profesionalus kolektyvas, draugiška komanda, įdomus ir atsakingas darbas“, – darbo skelbimą apžvelgia Rita Karavaitienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją