1. Inovacijų agentūra – tai Lietuvos verslo inovacijų, verslumo ir eksporto skatinimo partneris, veikiantis kaip nacionalinė inovacijų ekosistemos platforma, šiuo metu siūlo darbą projektų vadovui (-ei) („Startup Lithuania“ skyriuje), kuris:

* Konsultuos asmenis, norinčius kurti ar jau kuriančius startuolius, koordinuos jų susitikimus su investuotojais ir kitais ekosistemos atstovais;
* Užmegs ir palaikys kontaktus su Lietuvos bei užsienio investuotojais, kitomis institucijomis, besidominčiomis Lietuvos startuolių ekosistema;
* Įgyvendins įvairius projektus, padedančius Lietuvos startuoliams pritraukti investicijas, kelti startuolių kūrėjų kompetencijas ir pan.

Darbas Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe.
Siūlomas atlyginimas: 2000-2400 Eur, neatskaičius mokesčių.

Tikimasi, kad kandidatas:
* Yra atsakingas, organizuotas ir geba dirbti savarankiškai;
* Geba aiškiai komunikuoti ir nori padėti žmonėms;
* Turi puikias anglų kalbos žinias;
* Turi ne mažesnę kaip 2 metų projektų valdymo ar klientų aptarnavimo patirtį;
* Turi žinių apie Lietuvos startuolių ekosistemą, rizikos kapitalą bei tarptautinių stendų, renginių organizavimo patirtis būtų dideli privalumai.

„Darbo skelbimas standartinės struktūros, aiškiai ir tiksliai aprašomas darbo pobūdis, keliami poziciją atitinkantys reikalavimai, o įmonės pasiūlyme kandidatui vyrauja gan abstraktūs dalykai, pvz. prasmingas ir iššūkių kupinas darbas profesionalų komandoje. Jau ne pirmą kartą Inovacijų agentūros darbo pasiūlymai sulaukia didelio ieškančiųjų darbo dėmesio, tam įtakos turi įdomi įmonės veikla ir siūlomo darbo pobūdis.“, – apžvelgia CV-Online marketingo vadovė R. Karavaitienė.

2. Personalo atrankų įmonė kartu su savo klientais ieško aukščiausios grandies vadovo (-ės) užimti generalinio direktoriaus (-ės) rolę. Ši pozicija suformuota naujai, o poreikis atsirado dėl itin spartaus buvusio ir suplanuoto įmonės augimo.

„Gan sudėtinga suprasti, kam – kokiai įmonei ieškoma generalinio direktoriaus, nes nepateikiama jokios informacijos, pagal kurią būtų galima suprasti, kokia tai įmonė arba kokia įmonės veikla“, – vertina CV-Online marketingo vadovė.

Darbas Vilniuje.
Atlyginimas – 8000 Eur, bruto (fiksuota dalis) + automobilis + bonusavimo sistema.

„Kandidatui keliami labai tikslūs reikalavimai: privaloma, kad kandidatas turėtų bent 5 metų vadovaujamo darbo aukščiausiose įmonės pozicijose patirties; patirties vadovaujant kitiems vadovams, vadovų grupei ir turėtų puikius organizacinius, komandinio darbo, planavimo, bendravimo įgūdžius, gebėtų priimti sprendimus“, – komentuoja R. Karavaitienė.

Nieko nekalbama apie išsilavinimą, techninius įgūdžius ir specifines žinias. Tai rodo, kad vadybos įgūdžiai, darbo patirtis ir asmeninės savybės šiuo atveju yra esminės.

3. „LW group“ per 20 savo veiklos metų sukūrė vieną pažangiausių logistikos paslaugų centrų, valdančių nuosavą vagonų bei konteinerių parką. Šiuo metu įmonė darbui Vilniuje ieško ne mažesnę nei 5 metų sėkmingo vadovavimo darbo patirties turinčio įmonės vadovo (-ės).

Siūlomas atlyginimas: 4960 – 6612 Eur, neatskaičius mokesčių, naudų paketas nepatikslinamas.
Įmonė išsamiai prisistato, aprašo veiklos specifiką, pasiekimus, vertybes.

Darbo pobūdis:
- Įmonės veiklos strategijos kūrimas bei jos įgyvendinimo užtikrinimas;
- Aktyvus įsitraukimas į įmonės valdomus projektus bei sklandus jų valdymas;
- Veiklos procesų kūrimas, optimizavimas ir stebėjimas;
- Atsakomybė už įmonės generuojamus rezultatus;
- Efektyvus komandos darbo organizavimas, jos ugdymas, motyvavimas bei kontrolė.
Iš kandidato tikimasi svarios panašaus darbo patirties, anglų kalbos žinių, didesnę dalį reikalavimų sudaro būtinos šiam darbui asmeninės savybės, bei įgūdžiai.

4. Compensa Life Vienna Insurance Group SE Lietuvos filialas siūlo darbą sveikatos žalų administravimo specialistui (-ei).

Darbas Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe.

Siūlomas darbo užmokestis – 1600 – 1900 Eur, bruto + sveikatos draudimas + papildomi laisvadieniai (gimtadienio, vaikų šventes ugdymo įstaigose, ilguosius savaitgalius), papildomos atostogos už lojalumą, asmeninis mokymų biudžetas.

Darbo skelbimas vizualiai patrauklus, įmonė prisistato su video medžiaga.

„Darbo pobūdis aprašytas vos dviem punktais, o reikalavimai nesudėtingi ir jų nėra daug. Medicinis išsilavinimas arba darbo patirtis medicinos patirtyje – privalumas.
Ddidenę skelbimo apimties dalį sudaro naudų darbuotojui aprašymas bei darbo įmonėje privalumai“, – apžvelgia CV-Online marketingo vadovė.

5. Bendrovė „Žemaitijos pienas“, viena iš didžiausių ir moderniausių pieno perdirbimo bendrovių Baltijos Šalyse, šiuo metu prie komandos kviečia prisijungti pardavimų ir rinkodaros direktorių/-ę.

Darbo vieta – Vilniuje.

Atlyginimas – 8200 - 13200 Eur, neatskaičius mokesčių bei priedai (kas ketvirtį ir/ar metams pasibaigus) priklausantys nuo pasiektų rezultatų.

Šis darbo pasiūlymas, pastebi Rita Karavaitienė, prasideda ilgoku ir tiksliu reikalavimų kandidatui sąrašu, kurį sudaro darbo patirties, įgūdžių, išsilavinimo ir asmeninių savybių punktai.

Kaip specifinius reikalavimus galima išskirti šiuos:
* Sėkminga ne trumpesnė nei 5 metų darbo patirtis pardavimų srityje su greito apyvartumo prekėmis (FMCG)
* Puikios anglų kalbos žinios (ne žemesnio nei C1 lygio), kitų kalbų (vokiečių, prancūzų, ispanų, lenkų ar portugalų) mokėjimas būtų didelis privalumas;
* Vadovaujamo darbo patirtis komandai (10+ žmonių) ir stiprūs vadybiniai gebėjimai.

Darbo pobūdis aprašytas taip pat išsamiai, detalizuojamos atsakomybės ir laukiančios užduotys. Darbo pasiūlymo stilius – formalus.

Šaltinis
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją