1. Anoniminis darbo pasiūlymas. Personalo atrankų įmonė savo klientui – įmonių grupei, kuri vykdo veiklą gamybos, prekybos mažmenoje ir el. kanaluose, grupėje veikiančiai logistikos kompanijai ieško patyrusio, bent 5 metų valdymo patirties logistikos srityje turinčio direktoriaus (-ės).
Darbas Vilniuje.

Atlyginimas – 7000 -7600 Eur, bruto bei metinė priedų sistema – 20 %. Darbuotojui taip pat bus suteiktas papildomas sveikatos draudimas, papildomų naudų paketas ir automobilis.

Pagrindinės pozicijos atsakomybės yra tvariai ir pelningai auginti verslą. Ieškomas direktorius (-ė) kartu su grupės vadovų komanda, padalinių vadovais kurs, tobulins esamus įmonės procesus ir veiklas. Kartu užtikrins organizacinę kultūrą, kuri skatins aukštą darbuotojų motyvaciją, įsitraukimą ir nuolatinį tobulėjimą.

„Darbo pasiūlymas nesudėtingas, su aiškia struktūra, neperkrautas informacija, reikalavimų sąrašas sudarytas vos iš trijų punktų, o darbo pobūdžio ir atsakomybių aprašyme daug dėmesio skiriama veiklos ir procesų efektyvumo užduotims“, – darbo skelbimą apžvelgia CV-Online marketingo vadovė Rita Karavaitienė.

2. Kita personalo atrankų agentūra taip pat ieško direktoriaus (-s) „Corpus A“ įmonei.
Įmonė teikia pastatų priežiūros ir administravimo paslaugas gyventojų bendrijoms, įmonėms ir viešųjų paslaugų institucijoms visoje Lietuvoje.

Darbas – Vilniuje.

Siūlomas atlyginimas – 4000 - 6000 Eur, neatskaičius mokesčių + metiniai bonusai priklausantys nuo išsikeltų tikslų sėkmingo išpildymo, bei automobilis su kuro kompensavimu.

Iš kandidato tikimasi:

Bent 3 metų vadovavimo patirties
Aukštojo universitetinio išsilavinimo
Metinių biudžetų principų suvokimo
Problemų sprendimų įgūdžių
Analitinių gebėjimų
Vairuotojo pažymėjimo.

Darbo pasiūlymo struktūra standartinė, o apimtis – vidutinio dydžio. Tiek darbo pobūdis, tiek reikalavimai aprašyti trumpai, neišsiplečiant, nedaugiažodžiaujant, konkrečiai.

3. Bendrovė „Pitlane“ siūlo darbą asmeninei (-iam) padėjėjai (-ui). Tai sporto rinkodaros įmonė, vadovaujama Benedikto Vanago, kuri atrado „Dakaro“ populiarumo formulę, kasmet dalyvauja pasaulinio masto lenktynėse, valdo sporto renginius savo kategorijose Lietuvoje.

„Įmonė gan netipiškai aprašo kandidatui keliamus reikalavimus, svarbiausius dalykus išryškina rašydami juos didžiosiomis raidėmis, taip stengiasi atkreipti kandidatų dėmesį“, – pastebi R. Karavaitienė.

Ši pozicija skirta Tau:
- Jei gerai jautiesi dideliame INFORMACIJOS SRAUTE
- Jei gebi būti TIKSLI (-us) ir STRATEGIŠKAI mąstanti (-is)
- Jei supranti ETIKETO normas, esi TAKTIŠKA (-as) ir DIPLOMATIŠKA (-as)
- Jei gebi koordinuoti KELIAS VEIKLAS vienu metu
- Jei esi KRUOPŠTI (-us) ir ATSAKINGA (-as)
- Jei moki valdyti LAIKĄ ir esi ORGANIZUOTA (-as)
- Jei žinai, ką reiškia DISKRETIŠKUMAS
- Jei gerai jautiesi DINAMIŠKOJE aplinkoje.

Darbas Vilniuje.

Atlyginimas – 1600-2500 Eur, bruto (atlyginimo dydis priklausys nuo turimų kompetencijų).

Darbo pobūdis aprašytas išsamiai, darbuotojo laukia itin platus užduočių spektras. Įmonės pasiūlyme kandidatui vyrauja savirealizacijos ir tobulėjimo galimybės, o išskirtiniai dalykai yra: galimybė susipažinti su unikaliomis asmenybėmis iš arčiau; drauge kurti ne tik unikalų verslo modelį, bet ir būti naudingu valstybei.

Įmonė prašo kandidatuojant atsiųsti ne tik CV, bet ir motyvacinį laišką. Šiais laikais tai gan retai pasitaikantis prašymas.

4. Bendrovė „Emblika“ sako: susipažinkime. Būtent taip ir įvardintos siūlomos pareigos – Susipažinkime.

„Tikrai netipinis sprendimas. Netipinis yra ir visas darbo pasiūlymas“, – pastebi R. Karavaitienė.

Visų pirma, jis itin trumpas, sudarytas vos iš kelių sakinių:
„Jei Tavo rytas prasideda nuo plaukų ritualų <...> ir socialinių tinklų naudojimo, mes norime susipažinti! Ieškome „Davines“ komandos žmogaus, kuris lengvai valdo ir puikiai išmano socialinių tinklų administravimą!Socialinės erdvės priežiūra, administravimas ir turinio kūrimas. Seminarų organizavimas, priežiūra ir pagalba komandai.“

„Tačiau pačios įmonės prisistatymas itin išsamus, su video medžiaga, kurioje atsispindi įmonės kultūra ir vertybės“, – sako CV-Online marketingo vadovė.

Siūlomas darbas Vilniuje, su nuotolinio darbo galimybe.

Atlyginimas – 1000-1500 Eurų, bruto.

Įmonė taip pat siūlo lankstaus darbo galimybę arba laisvai samdomo darbo formą.

5. Personalo paieškos ir atrankos bendrovės klientė „Sportland Lt “, kuriai priklauso Lietuvoje parduotuvių tinklas, prekiaujantis sportine ir laisvalaikio apranga bei avalyne, prie komandos Vilniuje kviečia prisijungti atsakingą ir organizuotą personalo vadybininką (-ę).

Darbo vieta – Vilniuje.
Siūlomas atlyginimas – 1950 -2450 Eurų, neatskaičius mokesčių.

Darbuotojui bus patikėtos ne tik personalo, bet ir administravimo srities funkcijos.
Personalo valdymas:
• Darbuotojų paieška ir atranka;
• Įdarbinimo procedūros ir sklandaus įsiliejimo į kolektyvą užtikrinimas;
• Personalo dokumentų rengimas, administravimas ir valdymas (darbo sutartys, įsakymai);
• Vadovų ir darbuotojų konsultavimas personalo klausimais;
• Darbuotojų saugos ir sveikatos reikalavimų užtikrinimas;
• Mokymų, renginių komandai organizavimas;
Biuro administravimas:
• Efektyvus ir kokybiškas biuro veiklos organizavimas;
• Bendradarbiavimas su partneriais, klientais, kolegomis siekiant užtikrinti sklandžią biuro veiklą;
• Korespondencijos ir skambučių priėmimas;
• Įmonės darbų saugos ir priešgaisrinės saugos dokumentacijos atnaujinimas, priežiūra;
• Biuro reikmenų užsakymas, priežiūra.

„Gan platus atsakomybių spektras. Reikalinga bent 1-3 metų panašaus darbo patirtis. Reikalavimuose nurodytas ir gan neįprastas, tačiau su įmonės veikla susijęs reikalavimas: aktyvus gyvenimo būdas. Įmonė siūlo karjeros perspektyvas, kvalifikacijos kėlimo kursus bei galimybę sportuoti pačiomis geriausiomis sąlygomis“, – apžvelgia CV-Online marketingo vadovė.

***

Šis straipsnis yra specialaus „Delfi Karjera“ projekto ciklo „Populiariausi darbo skelbimai“ dalis. Ciklas skirtas atidžiau pažvelgti į darbo rinką Lietuvoje ir įvertinti, kokių darbuotojų ieškoma. Ankstesnį ciklo tekstą rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją