1. Vilniaus vystymo kompanija valdo apie 100 Vilniaus miesto infrastruktūrinių projektų per metus, vykdo statinių statybos techninę priežiūrą. Įgyvendinant projektus, atnaujinami ar pastatomi nauji visuomeniniai pastatai, atnaujinamos viešosios erdvės.

Šiuo metu Vilniaus vystymo kompanija ieško projektų asistento/ -ės, kuriam bus patikėtos šios atsakomybės:
* Koordinuoti įmonės vykdomų projektų krepšelio informacijos atnaujinimo procesą;
* Atnaujinti su projektų įgyvendinimu susijusią informaciją (grafikas, biudžetas ir kt.) kliento informacinėje sistemoje;
* Rengti pasitarimų darbotvarkes ir protokolus;
* Rengti mėnesines, ketvirtines ar kito periodiškumo ataskaitas;
* Administruoti projektų valdymo sistemą ir teikti pagalbą Projektų vadovams dirbant su informacine sistema.

Darbas Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe.

Siūlomas atlygis – 2000-2500 Eur, neatskaičius mokesčių + papildoma kintamo atlygio dalis.

„Šiam darbui tinka ir paskutinių kursų studentas, IT arba Projektų valdymo kryptis – privalumas.
Skelbimo lakoniškas, su itin trumpu naudų darbuotojui pasiūlymu, svarbiausia, ką skelbime išskiria kompanija – prasmingą ir vertę kuriančią veiklą“, –

2. „Deep Media Technologies“ ieško jaunesniojo skaitmeninės rinkodaros vadybininko.
Būsimo darbuotojo kasdienės užduotys apims kelių medijų kampanijų valdymą naudojant „Deep Media Technologies“ sukurtą platformą, skaitmeninės medijos strategijų planavimą įvairiuose rinkodaros kanaluose ir nuolatinį jų optimizavimą. Kartu su komanda bus atsakingas už klientų skaitmeninės rinkodaros strategijų įgyvendinimą ir sėkmę.

Darbo vieta – Vilniuje, su nuotolinio darbo galimybe.
Darbo užmokestis – 1000 -2500 Eur, bruto.

„Darbo pobūdis aprašytas trumpai, konkrečiai, reikalavimų ne itin daug ir jie labiau susiję su asmeninėmis savybėmis, nei su techniniais įgūdžiais. Tai, ką siūlo įmonė aprašyta detaliai ir čia galima rasti išskirtinių dalykų, pvz., biudžetas namų ofisui įsirengti, virtualūs ir gyvi komandiniai renginiai (maisto gaminimo pamokos, maisto degustacijos, žaidimų turnyrai, sąmoningumo užsiėmimai ir daug daugiau), kelionės į įmonės Hamburgo biurą“, – darbo skelbimą apžvelgia CV-Online marketingo vadovė.

Skelbimas parašytas anglų kalba.

„Įmonės prisistatymas – išsamus, išryškinti darbo šioje įmonėje privalumai, įmonės veiklos išskirtinumai, pateiktos įvaizdinės nuotraukos. Skelbimas tikrai netrumpas, bet sunku būtų atsisakyti kokios nors jo dalies. Visas darbo pasiūlymas stipriai orientuotas į pozicijos ”pardavimą” potencialiam kandidatui“, – komentuoja R. Karavaitienė.

3. Lietuvos sveikatos mokslų universitetas siūlo darbą Veterinarijos fakulteto dr. L. Kriaučeliūno smulkiųjų gyvūnų klinikos administratorės (-iaus) pareigoms eiti.
Darbas – Kaune.

Atlyginimas – 1300 Eur, neatskaičius mokesčių.
Darbo pasiūlymas standartinės struktūros, parašytas formaliu stiliumi.

Kandidatui keliami reikalavimai:
- Ne žemesnis kaip bakalauro kvalifikacinis laipsnis;
- Gerai mokėti lietuvių ir bent vieną Europos Sąjungos oficialią kalbą (pageidaujama - anglų) ne žemesniu kaip B2 lygiu;
- Turėti darbo kompiuteriu įgūdžių, gebėti dirbti programomis MS Offise, naršymo žiniaraštyje, bendradarbiavimo (komunikavimo) programomis;
- Turėti gerus bendravimo, etikos normų laikymosi, raštvedybos įgūdžius;
- Gebėti kaupti, sisteminti ir analizuoti informaciją ir ją taikyti vykdant padalinio funkcijas;
- Išmanyti pedagoginio / mokslinio / veterinarijos personalo darbo organizavimą;
- Žinoti darbuotojų saugos ir sveikatos, priešgaisrines saugos, aplinkosaugos, civilinės saugos teisės aktų reikalavimus pagal savo kompetenciją.

Įmonės pasiūlymas kandidatui gan abstraktus, minimas draugiškas kolektyvas, prasmingas darbas.

4. Įmonė „Lietuvos oro uostai“ siūlo darbą projektų valdymo skyriaus vadovui (-ei).

Darbas Vilniuje, su nuotolinio darbo galimybe.
Atlyginimas – 3500-4400 Eur, neatskaičius mokesčių + motyvacinė kintama atlygio dalis, kuri priklauso nuo įmonės ir asmeninių rezultatų.

Skelbimas didesnės apimties ir prasideda nuo įvaizdinio, specialiai darbo pasiūlymui paruošto paveikslėlio. Po juo su grafiniais elementais pateikiamos darbuotojams suteikiamos naudos, įdomus įmonės faktas ir vertybės.

Ir tik tuomet itin detaliai aprašomas darbo pobūdis, keliami reikalavimai, bei pozicijos vertė, pvz. Būsimas projektų valdymo skyriaus vadovas prisidės prie Vilniaus oro uosto T4 terminalo statybos (kontrakto vertė 41,5 mln. Eur).

5. Bendrovė „Termopalas“ – vienas didžiausių interjero apdailos (plokščių ir stalviršių) bei baldinės furnitūros distributorius, atstovaujantis Vokietijos, Italijos, Austrijos ir Latvijos kompanijas Lietuvoje ir Baltijos šalyse šiuo metu siūlo darbą pardavimų vadovui (-ei).

Darbas Kaune.
Siūlomas atlygis – 3300 Eur, bruto.
Darbo skelbimas trumpas, nesudėtingas.

Įmonė tikisi, kad kandidatas yra:

* Geras pardavėjas: gebantis užmegzti ilgalaikį bendradarbiavimą, solidžiai atstovaujantis įmonę ir ieškantis naujų kelių.
* Turi pardavimų vadovo darbo patirtį ne mažiau nei 3 m.
* Orientuotas į asmeninius bei komandinius, ne tik trumpalaikius, bet ir ilgalaikius tikslus.
* Kūrybiškas, turintis idėjų ir drąsos jas realizuoti bei „įkvėpti“ komandą.
* Dinamiškas – nebijantis iššūkių, permainų, naujovių.
* Turintis ideologiją ir siekiantis ilgalaikių tikslų organizacijoje.

„Įmonės pasiūlymas kandidatui abstraktus, neišskiriamos papildomos naudos ar atlygio krepšelio sudėtis. Įmonė akcentuoja stabilumą, augimo galimybes ir laivę kurti“, – komentuoja Rita Karavaitienė.

***

Šis straipsnis yra specialaus „Delfi Karjera“ projekto ciklo „Populiariausi darbo skelbimai“ dalis. Ciklas skirtas atidžiau pažvelgti į darbo rinką Lietuvoje ir įvertinti, kokių darbuotojų ieškoma. Ankstesnį ciklo tekstą rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją