1. „Intrum Global Business Services“ darbui su Švedijos klientais ieško ambicingų, švedų kalbą mokančių administravimo/operacijų specialistų (-čių).

Siūlomas atlygis 1300-1950 Eur neatskaičius mokesčių + priedai, įskaitant papildomą draudimą, komandos formavimą, sportinę veiklą ir kt.
Įmonės privalumų sąrašas gan originalus, pritaikytas šioms pareigoms, siūlomas:
* Hibridinis darbo modelis, leidžiantis derinti darbą namuose ir biure
* Mokymosi kultūra pritaikyta individualiam karjeros vystymuisi ir augimo galimybėms
* Bendruomeniška aplinka, kurioje svarbi darbuotojo patirtis
* Išsami naujo darbuotojo įvedimo programa
* Finansinis įvertinimas ir pripažinimas už asmeninį indėlį

Darbas Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe.
Darbo skelbimas parašytas anglų kalba.

Darbo pobūdis aprašytas trumpai, darbuotojo lauks šios užduotys:
Dokumentų ir bylų registravimas
Su skolomis susijusių duomenų rinkimas ir analizė
Dažniausiai bendravimas su klientais raštu.

Pagrindinis kandidatams keliamas reikalavimas – geros anglų ir švedų kalbų žinios. Kiti reikalavimai susiję su darbuotojo noru ir gebėjimu mokytis bei tobulėti.

2. Anoniminis darbo pasiūlymas. Pavadinimo neatskleidžiantis naujas internetinis portalas, kurio tikslas padėti lankytojui lengvai ir sklandžiai rasti visa reikiamą informaciją, edukuoti NT rinkos dalyvius bei tapti vienu iš savo rinkos lyderių, siūlo neribotas galimybes augti kartu su projektu ir kurti išskirtinį NT rinkos įrankį.

Darbui Vilniuje ieškomas bent 2 metų reklamos paslaugų pardavimų patirties turintis projekto vadovas (-ė), kuriam siūlomas 3000-5000 Eurų bruto atlyginimas ir nuo pasiektų rezultatų priklausantys priedai.

Kaip pastebi R. Karavaitienė, iš darbo pobūdžio aprašymo galima suprasti, kad reikalingas patyręs rinkodaros ir pardavimų srities specialistas, nes jis bus atsakingas už:
- E-rinkodaros, pardavimų strategijos formavimą ir jos įgyvendinimo užtikrinimą (B2B, B2C sektoriai);
- Konkurencinės aplinkos analizę, kainodarą, asortimento, lojalumo politikos formavimą ir diegimą;
- Pardavimų didinimą pritaikant efektyvias marketingo praktikas, įrankius ir komunikacijos kanalus.

Kandidatui keliamų reikalavimų sąrašas ilgas, tačiau visi reikalavimai yra pagrįsti, o pagrindinė orientacija yra į turimą, su šiuo darbu susijusią, patirtį.
Pasiūlymas kandidatui gan abstraktus, kalbama apie dalyvavimą nuolatiniame kūrybiniame procese, siūlant naujas idėjas, padėsiančias pasiekti išsikeltus tikslus.

3. UAB „Biosistema“, kuri teikia aplinkosauginių dokumentų rengimo, apskaitų vedimo paslaugas, atlieka aplinkosauginius veiklos auditus, veda mokymus, šiuo metu darbui Vilniuje ieško aplinkos apsaugos specialisto (-ės).

Darbo užmokestis – 1500-2500 Eur bruto.

Skelbimas lakoniškas, jame trumpai ir aiškiai aprašomas darbo pobūdis, keliami vos keli reikalavimai ir siūlomi gan abstraktūs dalykai. Išskirtinis kandidatui siūlomas privalumas – galimybė įgyti teisinių žinių aplinkosaugos verslui srityje bei tapti aplinkosaugos teisės specialistu.

„Greičiausiai dėl ne itin gausaus aplinkosaugos srities darbo pasiūlymų kiekio rinkoje ir šiame skelbime keliamų minimalių reikalavimų, jis sulaukė nemažo kandidatų dėmesio“, - komentyoja CV-Online marketingo vadovė.

4. „Nestlē Baltics“ siūlo darbą svarbių klientų vadybininkui (-ei). Siūlomas atlygis – 2500 – 3160 Eurų neatskaičius mokesčių + tarnybinį automobilį, lankstų darbo laiką, mokymosi ir profesinio tobulėjimo galimybes, papildomą sveikatos ir gyvybės draudimą, premijų sistemą pagal darbo rezultatus, nemokamą parkavimo vietą Vilniaus senamiestyje.

Svarbių klientų vadybininkas plėtos „Nestlé“ pozicijas priskirtoje verslo srityje Lietuvoje rinkoje, užtikrins nepriekaištingą metinių klientų planų, atitinkančių bendrą verslo ir klientų strategijas, parengimą ir įgyvendinimą. Bus pagrindinis asmuo kuriant „Nestle“ reputaciją Klientui, kartu užtikrinant, kad „Nestlé“ politika ir principai būtų taikomi visais verslo santykių aspektais.

Skelbimas paruoštas anglų kalba. Įmonė profesionaliai prisistato, išsamiai aprašo darbo pobūdį bei kelia tikslius reikalavimus.

Tai, ką kandidatui siūlo įmonė nėra tipiška, nes pasiūlyme be įprastinių (lankstus darbo laikas ar sveikatos draudimas) galime rasti ir tokių dalykų:
* Papildomos 2 dienos per metus atostogų ir 2 dienos savanorystei
* Darbas su savo augintiniu biure

Pasiūlymo pabaigoje pateikiami papildomi argumentai, kurie skatina kandidatuoti. Įmonė visu skelbimo turiniu bei stiliumi kandidatams transliuoja palaikančią verslo kultūrą.

5. Išskirtinis savo turiniu darbo pasiūlymas – bendrovė „Hotrema” darbui Klaipėdoje ieško žmonių ir kultūros departamento vadovo (-ės).

Kodėl skelbimas išskirtinis?
Vien ko vertas įmonės prisistatymas:
“Mūsų Vizija - 17467 laimingesnių žmonių gauja.
Mūsų Misija - vėsinti planetą taupant energiją klientams ir sau.
Vadovaujamės įmonės „gyvomis“ vertybėmis:
„Gerbiu ir Pasitikiu“, „Veikiu atsakingai“, „Elgiuosi kaip Profas“, „Pavarom!“.

„Mes teikiame izoliavimo ir pastolių sistemų įrengimo paslaugas. Izoliuodami įrengimus gamyklose (medienos perdirbimo, maisto, chemijos pramonės, naftos perdirbimo, atominėms jėgainėms, atliekų deginimo įrenginiai, biokuro katilinės, dujų jėgainėms, laivai ir kt.) mes padedame užsakovams sutaupyti energiją, kuri naudojama gamybos procese,“, rašoma darbo skelbime.

Tokiu prisistatymu labai aiškiai atskleidžiamos įmonės vertybės bei kultūra, išryškinama darbo prasmė ir kuriama vertė.

Darbo skelbimas prasideda nuo trumpo pareigų apibūdinimo.
„Mes tikime, kad darnus komandinis darbas yra pagrindinis įmonės konkurencinis pranašumas ir dedame pastangas sukurti tokią darbo aplinką, kurioje mūsų organizacijos virš 500 žmonių jaustųsi laimingesni. Siekiant kokybiškai įgyvendinti šį tikslą kviečiame į savo komandą prisijungti Žmonių ir kultūros departamento vadovą (-ę). Jums patikėsime sukurti efektyvų, kompetetingą žmonių ir kultūros departamentą bei jo strategijos, politikos įgyvendinimą bendradarbiaujant su vadovų komanda“, rašoma.

Siūlomas atlygis: 6612 – 8265 Eur bruto bei:
- Laisvę ir erdvę kurti, diegti, vystyti HR strategiją ir procesus taikant savo kompetencijas ir gerąją praktiką;
- Darbą profesionalių vadovų komandoje, kuri geba pasiekti ambicingus tikslus;
- Biudžetą koučingui, mentorystei, konsultacijoms ir profesiniam augimui;
- Darbo galimybes online ir ofisuose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Mažeikiuose;
- Greitą, atvirą klaidoms ir jų pamokoms organizacinę kultūrą;
- Visas reikalingas darbo priemones, kaip automobilis ir kuro kortelė, įmonės kreditinė kortelė.

Šis straipsnis yra specialaus „Delfi Karjera“ projekto ciklo „Populiariausi darbo skelbimai“ dalis. Ciklas skirtas atidžiau pažvelgti į darbo rinką Lietuvoje ir įvertinti, kokių darbuotojų ieškoma. Ankstesnį ciklo tekstą rasite ČIA.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)