1. „All Media Lithuania“, tarptautinės TV3 žiniasklaidos grupės dalis, redaktorių komandai ieško dar vieno kolegos – redaktoriaus (-ės), kuris (-i) bus atsakingas už informacinių laidų turinio planavimą, temų generavimą, reportažų ir kitos medžiagos redagavimą.
Siūlomas darbas – Vilniuje.

Atlyginimas – nuo 2000 Eur neatskaičius mokesčių.
Įmonė taip pat siūlo profesinį augimą, galimybes mokytis, bei pirmiems pamatyti renginius ir įvykius.

Skelbimas ryškus, patraukiantis dėmesį.

Iš pretendentų tikimasi panašaus darbo patirties, kūrybiškumo, prisitaikymo neapibrėžtose ir stresinėse situacijose, domėjimosi Lietuvos ir pasaulio įvykiais bei aktualijomis.

„Televizijos laidų redaktoriams skirti darbo pasiūlymai gan retai sutinkami viešoje erdvėje, o šis skelbimas, kaip matome, sulaukė itin gausaus kandidatų dėmesio“, – pastebi CV-Online marketingo vadovė Rita Karavaitienė.

2. UAB „Heating service“ darbui Vilniuje ieško šildymo ir vėsinimo sistemų techniko (-ės).
Darbo užmokestis – 900–1500 €/mėn. į rankas. Darbo užmokestis priklauso nuo turimos patirties ir kompetencijos + žadami puikūs priedai už gerus darbo rezultatus ir kasmetinis darbo užmokesčio peržiūrėjimas.

Įmonės pasiūlyme darbuotojui yra ir daugiau privalumų:
mokymai, nuoseklus tobulėjimas ir karjeros galimybės;
automobilis, telefonas ir planšetinis kompiuteris;
kokybiški darbo rūbai ir įrankiai.

„Kandidatui įmonė nekelia itin aukštų reikalavimų, vienas iš pagrindinių – supratimas apie techniką. Kiti reikalavimai gan įprasti, bendriniai. Tačiau pagal darbo pobūdžio aprašymą, galim suprasti, kad pravers panašaus darbo patirtis ir gilesnės techninės žinios“, – vertina R. Karavaitienė.
Darbo pobūdis:
Buitinio sektoriaus šildymo ir vėsinimo įrangos bei sistemų:
• techninė priežiūra;
• gedimų diagnostika ir šalinimas;
• montavimas;
• naujos įrangos diegimas.

3. Terminuotai, dviejų metų sutarčiai „Regitra“ ieško atstovo (-ės) spaudai.
Darbas Vilniuje, su nuotolinio darbo galimybe.

Siūlomas atlyginimas – 2100–2800 Eur bruto. Kas mėnesį prie darbo užmokesčio gali būti mokamas iki 20 % papildomas darbo užmokestis už darbuotojo (-os) veiklos rezultatus.

Skelbime prie komandos kviečia prisijungti pats įmonės generalinis direktorius – Vaidas Dominauskas.
Darbo pobūdis aprašytas itin detaliai ir smulkiai. Be įprastinių atstovo spaudai priskiriamų funkcijų, būsimas darbuotojas teiks pasiūlymus ir sprendimus, didinančius visuomenės pasitikėjimą įmone bei gerinančius jos įvaizdį viešojoje erdvėje; pagal kompetenciją dalyvaus įmonės organizuojamuose komunikacijos ir rinkodaros projektuose; administruos įmonės interneto svetainės turinį ir rūpinsis aktualios informacijos paskelbimu.

Įmonė daug dėmesio skiria naudų darbuotojams aprašymui, įmonės, kaip darbdavio, privalumams išryškinti.

Kandidatams keliami reikalavimai vos keli ir visiškai atitinkantys darbo pobūdį. Reikalinga turėti ne mažesnę nei 2 metų darbo patirtį žurnalistikos, ryšių su visuomene ar atstovavimo spaudai srityje.

4. Saulėtekio slėnio mokslo ir technologijų parkas yra viena iš integruoto mokslo, studijų ir verslo centro iniciatorių, vienas aktyviausių inovacijų ekosistemos kūrėjų Lietuvoje. Įstaiga yra atsakinga už verslo paramos infrastruktūros ir verslumo bei inovacijų skatinimo paslaugų plėtrą. Šiuo metu Parke veikia apie 45 inovatyvios įmonės, iš kurių 12 įsikūrusios verslo inkubatoriuje. Parkas teikia inovacijų paramos ir konsultacines paslaugas: mokymai, seminarai, mentorystė, verslo akseleravimas, vykdomi įvairūs projektai, skirti verslumui, skaitmenizacijai ir švariųjų technologijų, žiedinės ekonomikos plėtrai.

Šiuo metu parkas prie komandos kviečia prisijungti turinio komunikacijos vadovą (-ę).
Atlyginimas – nuo 2400 Eur/mėn. neatskaičius mokesčių, ir nustatomas atsižvelgiant į turimą patirtį ir įgūdžius.

Darbas Vilniuje, hibridiniu darbo modeliu.

„Vienas iš ilgesnių skelbimų, su itin detaliu darbo pobūdžio aprašymu ir netrumpu reikalavimų sąrašu“, – pastebi R. Karavaitienė.

Tai, ką įmonė siūlo kandidatui gan standartiška ir abstraktu:
Darbą jaunatviškoje, draugiškoje ir padėti pasirengusioje komandoje;
Tobulėjimą ir saviraiškos galimybes idėjų įgyvendinimui unikalioje aplinkoje, kur gimsta vieni sėkmingiausių Lietuvos startuolių;
Kasdieninius iššūkius nuolatiniam tobulėjimui.
Įmonė prašo su CV pateikti motyvacinį laišką ir savo atliktų darbų (pranešimai spaudai, soc. tinklų postai, vizualai, prezentacijos, naujienlaiškai, įgyvendintos rinkodaros kampanijos ir pan.) portfolio.

5. Vingės terminalas darbui Letvaryje ieško logistikos vadybininko (-ės) / klientų aptarnavimo specialisto (-ės).

Atlyginimas – 1750 Eur neatskaičius mokesčių + priedai už gerus darbo rezultatus.
Reikalingos rusų kalbos žinios (žodžiu ir raštu).

„Skelbimas lakoniškas, su minimaliu informacijos kiekiu, tačiau to pilnai pakanka, kad kandidatas suprastų, koks darbas jo laukia ir kokius esminius įgūdžius bei kompetencijas reikia turėti, šioms užduotims atlikti“, – apibendrina CV-Online marketingo vadovė.

Įmonė apie save nieko nepasakoja, išskirtinumų ar privalumų neakcentuoja.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (1)