1. UAB „Medipresa” yra viena didžiausių įmonių Lietuvoje, teikiančių periodinių leidinių ir knygų platinimo paslaugas darbui Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe ieško užsakymų valdymo vadybininko (-ės), kuris bus atsakingas (-a) už užsakymų suformavimą, jų priežiūrą, sklandų įvykdymą, pristatymo terminų laikymąsi, galimų problemų identifikavimą ir operatyvų jų sprendimą, klientų poreikių analizę, nuolatinį komunikavimą ir veiksmų koordinavimą su pardavimų ir logistikos skyriais.

Priklausomai nuo patirties ir kompetencijos, darbo užmokestis – 1400-2000 € (bruto), suteikiamos visos darbui reikalingos priemonės.

Reikalinga panašaus darbo ir apskaitos darbo patirtis (mokėjimas dirbti su Pragma buhalterine programa būtų privalumas).

„Skelbimas paprastas, įmonė išsamiai neprisistato, tik nukreipia į savo tinklalapį. Išskirtinių privalumų kandidatui nesiūlo, tačiau ne itin sudėtingi reikalavimai, matyt, pritraukė kandidatų dėmesį“, – populiariausią savaitės darbo pasiūlymą apžvelgia CV-Online marketingo vadovė Rita Karavaitienė.

2. Bendrovė „Palink" – vienas didžiausių darbdavių šalyje, šiuo metu darbui Vilniuje ieško prekybos procesų projektų vadovo (-ės), kuriam siūlomas 2500 – 3500 Eurų neatskaičius mokesčių darbo užmokestis, papildomas sveikatos draudimas bei asmeninio ir profesinio tobulėjimo galimybės.
Bene svarbiausi kandidatui keliami reikalavimai: ne mažesnė nei 2 metų projektų valdymo didelėje įmonėje patirtis bei projektų valdymo standartų išmanymas (PMBOK, PRINCE, AGILE ar pan.) ir praktinio taikymo patirtis.

Reikalavimų sąrašas gan ilgas, tačiau jis pilnai atitinka darbo užduotis, pastebi R. Karavaitienė.

Būsimo darbuotojo laukia platus atsakomybių spektras:
* Valdyti esamus ir inicijuoti naujus prekybos procesų projektus, tarpusavio projektų sąsajas, identifikuoti rizikas
* Rengti naujų projektų detalius planus, dalyvauti esamų projektų grupėse įmonės viduje
* Nuolat vertinti ir stebėti projektų būklę, užtikrinti pagrindinių KPI įgyvendinimą ir pateikimą suinteresuotoms šalims
* Diegti naujas prekybos procesų technologijas
* Formuoti projekto komandą ir jai vadovauti
* Analizuoti didelės apimties duomenų bazes, apdoroti ir sisteminti duomenis

3. Ryškus, lakoniškas ir abejingų nepaliekantis – taip galima pavadinti LNK TV kanalų šeimos darbo pasiūlymą.

Laisvas ir nepriklausomas kanalas siūlo darbą transliacijų planavimo specialistui (-ei). Darbas Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe. Siūlomas 1400-1900 Eur (bruto) atlygis. Papildomos vertės nenurodomos.

Reikalavimai kandidatui – vos keli ir tie patys ne itin sudėtingi. Šis darbas puikiai tiks kruopščiam, atsakingam, techninį darbą kompiuteriu mėgstančiam specialistui.

Patirtis nebūtina, tačiau būtų privalumas. Daug svarbiau – noras mokytis.

4. Išskirtinis skelbimas, nes jam be CV kandidatų prašoma atsiųsti ir savo darbų portfolio.
Darbuotojo atranką įstaiga pasiruošusi atlikti kuo skubiau, nes skelbime yra tokia pastaba: „atrinkus kandidatą (-ę) anksčiau, atranką stabdysime”.

Vytauto Didžiojo universitetas yra pirmasis artes liberales (liet. laisvieji menai) universitetas Lietuvoje, kuriame gilios klasikinio universiteto tradicijos sujungiamos su inovatyviu studijų programų ir mokslo traktavimu. VDU ieško patyrusio dizainerio-maketuotojo (-os). Siūlomas darbas Kaune, lanksčiu grafiku, pilnu etatu, terminuotai – 2 metų sutarčiai.

Atlyginimas – 1300 Eur bruto + galimybė dalyvauti tarptautinėse stažuotėse pagal tarptautines mainų programas.

Universitetas išsamiai ir patraukliai prisistato, akcentuoja savo išskirtinumus.

Darbuotojui bus patikėta ruošti vizualines priemones skirtas elektroniniams ir spausdintiniams leidiniams, lankstinukams, plakatams, kvietimams, kitoms reprezentacinėms priemonėms ir įvairiems dokumentams. Taip pat jis (ji) turės užtikrinti universiteto ir jo padalinių vizualinio identiteto vientisumą, stiliaus knygos įgyvendinimą ir laikymąsi.

5. Jauna ir progresyvi medicinos įmonė BAROS LT darbui inovatyvių chirurginių ir minimaliai invazyvių sprendimų srityje ieško motyvuoto ir į rezultatą orientuoto pardavimų vadovo/-ės.

Darbo vieta Vilniuje su nuotolinio darbo galimybe. Darbas lanksčiu darbo grafiku ir sąlygomis.
Siūlomas atlygis – 2800-3300 Eurų neatskaičius mokesčių + kuro ir telefono išlaidų kompensacija.

Reikalinga bent 2-3 metų aktyvių pardavimų patirtis medicinos sektoriuje, puikios lietuvių, anglų kalbos žinios (rusų kalba – privalumas).

Šiame darbe itin svarbios asmeninės savybės, jos sudaro didesnę reikalavimų dalį: komunikacijos įgūdžiai, organizuotumas, atsakingumas ir t.t.

„Įmonė išsamiai prisistato, detaliai aprašo darbo pobūdį. Skelbimą pradeda nuo trumpo pareigų pristatymo, darbo pobūdžio, ką siūlo kandidatui ir tik paskui išvardina, ko tiksi iš kandidato“, – apibendrina R. Karavaitienė.

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją (3)