„Vinted“ veikia jau 16 Europos ir pasaulio rinkų, kuriose subūrė didesnę nei 65 milijonų vartotojų bendruomenę, prisidedančių prie įmonės misijos paversti naudotus daiktus pirmuoju vartotojo pasirinkimu.

Štai kelios pozicijos Vilniuje, kurias šiuo metu siūlo „Vinted“:

1. Išteklių planavimo analitikas.

Kiekvieną savaitę tūkstančiams platformos naudotojų reikia pagalbos apsiperkant ar parduodant. Išteklių planavimo analitikas atsakingas už tai, kad užtikrintų, jog kiekvieną dieną šią pagalbą suteikti galėtų pakankamas skaičius žmonių, atsižvelgiant į kintantį darbo krūvį. Tarp pagrindinių užduočių – žmogiškųjų išteklių paskirstymas pagal krūvį, paslaugų kokybės tikslų ir standartų stebėsena bei kitos. Kad įvykdytų visus tikslus, analitikas turės daug bendrauti su kitais komandos nariais ir vadovais.

Kandidatas turėtų laisvai kalbėti angliškai, turėti tvirtus „Excel“ programos pagrindus, stiprius verbalinės ir rašytinės komunikacijos įgūdžius, nebūti abejingas darbui su skaičiais, taip pat puoselėti kritinį mąstymą.

Šios pozicijos atlyginimas svyruoja nuo 1594 iki 2063 eurų per mėnesį neatskaičius mokesčių.

2. Personalo verslo partneris.

Įmonės personalo komandos tikslas – skatinti lyderystę, užtikrinant patrauklią aplinką žmonėms ir komandoms, kad jie galėtų siekti verslo sėkmės. Tai daroma bendradarbiaujant su personalo verslo partneriais, kurie atsakingi už balansą tarp darbuotojų, rezultatų ir procedūrų, ir skatinant juos mokytis bei tobulėti.

Tikimasi, kad kandidatas turi patirties su personalo ir organizacinėmis temomis, yra gabus kurti ir taikyti naujus sprendimus, gebės analizuoti duomenis ir juos panaudoti teikdamas konsultacijas, gebės dirbti su neapibrėžtomis ir kompleksiškomis situacijomis.

Šios pozicijos atlyginimas svyruoja nuo 3528 iki 4358 eurų per mėnesį neatskaičius mokesčių.

3. Duomenų analitikas/ Sprendimų mokslininkas.

Sprendimų mokslininkas siuntų gabenimo verslo padalinyje prisidės prie naujo įmonės verslo – logistikos operacijų – pagrindų kūrimo. Specialistas atliks duomenų analizę, taikys statistinius metodus ir kurs informacines lenteles, taip padėdamas verslo subjektams priimti duomenimis pagrįstus sprendimus. Šioje pozicijoje sprendimų mokslas naudojamas optimizuojant logistiką – maršrutų sudarymą, vairuotojų planavimą, siuntų rūšiavimą, sandėlio valdymą, taip pat vizualizuojant duomenis ir kitoms sritims.

„Vinted“ ieško specialisto, orientuoto į rezultatus, turinčio stiprią verslo ir strateginio mąstymo gyslelę, taip pat išmanančio SQL ir turinčio analitinės kalbos (Python, R ir kt.) darbo patirties. Būtina bent 2 metų darbo patirtis analitikos, duomenų mokslo srityse, puikus bendravimas anglų kalba raštu ir žodžiu, komunikacijos įgūdžiai.

Šios pozicijos atlyginimas svyruoja nuo 2500 iki 3100 eurų per mėnesį neatskaičius mokesčių.

4. Vyresnysis užmokesčio apskaitininkas. Įmonės finansų komanda atsakinga už skaidrių ir kokybiškų finansinių ataskaitų rengimą, taip pat prisideda prie tvarios veiklos ir įmonės augimo. Vyresnysis užmokesčio apskaitininkas kurs ir vykdys veiksmingus darbo užmokesčio apskaitos procesus ir užtikrins, kad būtų laikomasi darbo užmokesčio mokesčių reikalavimų.

Į poziciją pretenduoti kviečiami specialistai, turintys bent 2 metus darbo užmokesčio apskaitos srityje patirties. Tikimasi, kad kandidatas turės gerus darbo su „Excel“ programa įgūdžius, polinkį ieškoti sprendimų ir tobulinti esamus procesus, gebės dirbti individualiai ir turės puikiais anglų kalbos žinias.

Šios pozicijos atlyginimas yra nuo 2700 eurų per mėnesį neatskaičius mokesčių.

5. Programinės įrangos inžinierius.

„Backend“ inžinieriai dirba produktų inžinerijos komandose. Komanda ieško inžinieriaus, kuris nori rašyti elegantišką kodą ir mėgsta dirbti su didelės apimties projektais. Pagrindinis „Backend“ inžinieriaus tikslas bus paruošti produktą būsimiems iššūkiams ir užtikrinti, kad jis prisidėtų prie „Vinted“ misijos paversti naudotus daiktus pirmuoju vartotojo pasirinkimu.

Laukiami kandidatai, kurie norėtų mokytis ir įsisavinti naujas technologijas bei koncepcijas, būtų susipažinę su daugeliu šių sričių: programinės įrangos inžinerija, funkciniu programavimu, duomenų struktūromis, algoritmais, mašininiu mokymusi, žiniatinklio kūrimu, sisteminiu programavimu, informatikos mokslais ir kitomis.

Šios pozicijos atlyginimas svyruoja nuo 3379 iki 6480 eurų per mėnesį neatskaičius mokesčių.

Visiems naujiems įmonės darbuotojams taip pat siūlomos šios papildomos vertės:

Galimybė prisijungti prie opcionų programos
Mokymosi biudžetas (13,2 proc. nuo grynojo metinio atlyginimo)
25 atostogų dienos
Nuotolinės sporto treniruotės
„Mindletic“ teikiama psichologinės ir emocinės sveikatos pagalba
Mėnesiniai komandos formavimo renginiai
Asmeninis biudžetas apsipirkimui „Vinted“
Privatus sveikatos draudimas
Darbas bet kurioje ES šalyje 90 dienų per metus
Šunims draugiškas biuras
Pagalba įsirengiant namų biurą (suteikiama IT darbo vietos įranga + asmeninis biudžetas iki 540 EUR namų darbo vietos baldams)

***

Šis straipsnis yra specialaus KARJERA projekto ciklo „Ieško darbuotojų“ dalis. Jei turite įdomių darbo pasiūlymų ar prie komandos norite pakviesti prisijungti savo srities profesionalus, susisiekite: roma.macijauskaite@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama Delfi paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti Delfi kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją