Savo veiklą 2005 metais pradėjęs kaip Lietuvos klientus aptarnaujantis filialas, per pastaruosius kelerius metus bendrovės „Nortal“ biuras Vilniuje virto tarptautiniu veiklos vykdymo centru ir dabar dirba su stambiomis įmonėmis iš JAV, Vokietijos, Suomijos, Švedijos ir Estijos.

„2022-aisiais metais mūsų komanda Lietuvoje dirba su trimis „Fortune 100“ sąrašo įmonėms, – sako Mindaugas Taraila, įmonės padalinio Lietuvoje vadovas. – Lietuva ir toliau išliks svarbiu mūsų bendrovės veiklos vykdymo centrų. Čia išbandoma daug pasaulinio lygio naujovių, o kitų valstybių įmonės biurai dažnai perima Lietuvoje sukurtus veiklos modelius.“
Tarp pagrindinių veiksnių, lėmusių įmonės plėtrą Lietuvoje, yra vietiniai talentai, sutampančios vertybės ir atsakingumu, bei komandos lyderystę skatinančia darbo etika. Pasak M. Tarailos, Lietuvos specialistai sukuria unikalią vertę, leidžiančią įmonei konkuruoti pasaulinėje rinkoje.

„Nepaisant su augimu susijusių ambicijų, sieksime išlaikyti aukštą kokybės kartelę, kuri yra labai svarbi, kad išliktume konkurencingi visame pasaulyje, – sako M. Taraila. – Tam sukūrėme aplinką, patrauklią talentams įvairiais jų karjeros etapais.“

Bendrovė tikisi plėsti savo komandą klasikinių programinės įrangos
inžinerijos technologijų, tokių kaip „Java“, „.NET Angular“ ir „React“,
srityse. Kartu įmonė investuoja į „low code“ / „no code“ (programavimo
tipas, kuriam nereikia daug arba visai nereikia paties programavimo),
duomenų inžinerijos, debesijos, kibernetinio saugumo ir kitas naująsias
technologijas. Kūrybiškumas, ambicingumas ir atsakomybė už galutinę
vertę – tai savybės, kurių įmonė ieško naujuose darbuotojuose, tačiau
labai svarbus ir atkaklus problemų sprendimas bei aktyvus bendravimas,
nes visa tai ir leidžia paversti technologiją realia sukuriama verte.

Pasak „Investuok Lietuvoje“ generalinio direktoriaus Elijo Čivilio, įmonės plėtros planai rodo, kad Lietuva yra puiki vieta pasaulinio lygio IT produktams ir paslaugoms kurti: „Tokios tarptautinės technologijų bendrovės kaip „Nortal“ sėkmingai pasitelkia Lietuvos talentus ir paveda jiems įgyvendinti sudėtingas skaitmeninės transformacijos iniciatyvas. Tikiu, kad čia dirbančių IRT specialistų ryžtas ir įgūdžiai padės realizuoti ambicingus „Nortal“ augimo planus“, – teigia jis.

Šiuo metu įmonė ieško:

Patyrusių Java, .NET ir NodeJS programuotojų

Darbo pobūdis: Didžiulių IT sistemų kūrimas nuo nulio ir jų tobulinimas Fotune 500 kompanijoms bei įtakingoms valstybėms.

Reikalavimai kandidatams: 4 ir daugiau metų patirties dirbant su JAVA, .NET arba NodeJS technologijomis.

Siūlomas atlyginimas: 6000 eur (gross).

***

Šis straipsnis yra specialaus KARJERA projekto ciklo „Ieško darbuotojų“ dalis. Jei turite įdomių darbo pasiūlymų ar prie komandos norite pakviesti prisijungti savo srities profesionalus, susisiekite: roma.macijauskaite@delfi.lt

Šaltinis
Temos
Griežtai draudžiama DELFI paskelbtą informaciją panaudoti kitose interneto svetainėse, žiniasklaidos priemonėse ar kitur arba platinti mūsų medžiagą kuriuo nors pavidalu be sutikimo, o jei sutikimas gautas, būtina nurodyti DELFI kaip šaltinį.
www.DELFI.lt
Prisijungti prie diskusijos Rodyti diskusiją